Ingen yderligere corona-smitte i Lyngby Boldklub

Oven på Emil Kornvigs positive Covid-19-test i tirsdags har Lyngby Boldklub haft førsteholdet, U19-holdet og staben til en ny omgang coronatests for at sikre, at smitten ikke har bredt sig. Alle 82 tests var negative.

Tirsdag morgen var der en positiv Covid-19-test iblandt, da Lyngbys Superliga-hold og stab blev testet. Det var midtbanespilleren Emil Kornvig, der blev testet positiv – hvilket satte gang i en lang række procedurer og forholdsregler i og omkring klubbens aktiviteter. Fredag morgen blev samtlige spillere på førsteholdet samt staben testet på ny for at sikre fuld sikkerhed for, at ingen i eller omkring truppen er blevet smittet. Også U19-holdet blev testet, da Emil Kornvig i ugens løb har haft en træning med U19-holdet.

Samtlige 82 Covid-19-tests er nu analyseret som værende negative, og dermed er der – ud over i tilfældet Emil Kornvig – coronafrit i den Superligatrup, der mandag møder FC Nordsjælland på udebane i 3. runde af 3F Superligaen. Det samme gælder naturligvis U19-holdet, der spiller hjemme mod SønderjyskE i U19-Ligaen imorgen.

Adm. Direktør Andreas Byder udtaler:

”Vi har endnu engang fået sikkerhed for, at de omfattende protokoller og forholdsregler gør en kæmpe forskel. Smitten er isoleret til en enkelt spiller, der ikke har smittet andre i klubben, og det bekræfter os bare i, at vi trods epidemiens opblomstring stadig har en tryg hverdag i Lyngby Boldklub. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at smitten ikke får fat i vores klub, og jeg er glad for den indsats, som alle vores folk gør i hverdagen for at sikre at smitterisikoen forbliver på et minimum” fortæller Andreas Byder.

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products