Sammen For Lyngby – en del af bevægelsen: Tobias Malmgren

”Sammen For Lyngby – en del af bevægelsen” er vores nye artikelserie, der i løbet af sæsonen 2020/21 tager alle de kongeblå fans med bag facaden i Lyngby, og portrætterer og hylder nogle af de mange kræfter, der er en del af Lyngby-bevægelsen. For uden dem og deres Lyngbyånd ville Lyngby ikke eksistere, som vi kender i dag.

Skoleinspektøren på Højdevangens Skole i København hedder Tobias Malmgren, og han er en stor Lyngby-fan og har været det siden barnsben. Han har altid drømt om at kunne kombinere sin lidenskab for fodbold og Lyngby med sin professionelle gebærden, hvor især hans erfaring med ledelses-udvikling, teamsamarbejder og rådgivning har gjort ham til en flittig brugt foredragsholder landet over. Det har Lyngby haft gavn af siden efteråret 2018.

Tobias Malmgren har nemlig fungeret som sparringspartner og ledertræner for førsteholdets trænergruppe, hvor målet er at udvikle trænernes personlige kompetencer og dygtiggøre det mentale ledermiljø. Det har trænerteamet haft stor gavn af, hvor de ugentlige udviklingssessions har givet en god ledermæssig ballast, fortæller cheftræner Christian Nielsen.

Også hovedpersonen selv er glad for samarbejdet, for de mange dygtige trænere i Lyngby giver ham et andet perspektiv på ledergerningen, som han har været interesseret i i mange år. Dermed er den hjælp, som Malmgren yder, en win-win-situation:

”Jeg har et kæmpe kongeblåt hjerte og kan jeg hjælpe klubben med noget igennem mine egne erfaringer og evner, kan et arbejdsliv næste ikke konstrueres bedre. Og så stornyder jeg at komme på stadion med mine efterhånden store børn, der har været med heroppe siden de sad i klapvogn”.

”At trænerteamet også har taget endda rigtig godt imod mine inputs og arbejder målrettet med at dygtiggøre deres lederegenskaber er noget, der i sidste ende giver point på kontoen. Derudover bliver jeg også selv udfordret af vores dygtige trænere, hvilket har en stor betydning for min egen forståelse af udvikling og lederskab”, fortæller Tobias Malmgren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products