Lyngby-spiller testet positiv for Covid-19

Der var en positiv Covid-19-test i blandt, da Lyngbys Superliga-hold og stab blev testet tirsdag morgen. Det er midtbanespilleren Emil Kornvig, der har afleveret en positiv prøve selvom han var symptomfri. Resten af truppen og staben blev testet negative for Covid-19.

Adm. Direktør Andreas Byder udtaler:

”Vi er selvfølgelig ærgerlige og kede af det på Kornvigs vegne, men det er selvfølgelig naturligt at der vil være spillere, der testes positive under pandemien – særligt i en fase som denne, hvor smitten igen er blomstret op i Danmark.”

”Vi følger et sæt strikse protokoller hver eneste dag, og tager vores forholdsregler i hverdagen. Og nu kan vi også se, at testsystemet virker, og at vi kan fange de få cases, der er. Det er meget betryggende, og jeg synes det er et stærkt billede på, at vi i dansk fodbold løfter vores ansvar og kan følge de protokoller og retningslinjer, der måtte være for at drive vores aktiviteter” fortæller Andreas Byder.

Emil Kornvig er som følge af virussen nu utilgængelig på ubestemt tid. Selvom de øvrige Covid-tests var negative testes A-holdet og staben endnu engang i denne uge. Lyngby spiller på mandag på udebane mod FC Nordsjælland.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy