Lyngby-spiller testet positiv for Covid-19

Der var en positiv Covid-19-test i blandt, da Lyngbys Superliga-hold og stab blev testet tirsdag morgen. Det er midtbanespilleren Emil Kornvig, der har afleveret en positiv prøve selvom han var symptomfri. Resten af truppen og staben blev testet negative for Covid-19.

Adm. Direktør Andreas Byder udtaler:

”Vi er selvfølgelig ærgerlige og kede af det på Kornvigs vegne, men det er selvfølgelig naturligt at der vil være spillere, der testes positive under pandemien – særligt i en fase som denne, hvor smitten igen er blomstret op i Danmark.”

”Vi følger et sæt strikse protokoller hver eneste dag, og tager vores forholdsregler i hverdagen. Og nu kan vi også se, at testsystemet virker, og at vi kan fange de få cases, der er. Det er meget betryggende, og jeg synes det er et stærkt billede på, at vi i dansk fodbold løfter vores ansvar og kan følge de protokoller og retningslinjer, der måtte være for at drive vores aktiviteter” fortæller Andreas Byder.

Emil Kornvig er som følge af virussen nu utilgængelig på ubestemt tid. Selvom de øvrige Covid-tests var negative testes A-holdet og staben endnu engang i denne uge. Lyngby spiller på mandag på udebane mod FC Nordsjælland.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products