Hør Playmaker-podcast special om Lyngbys talentarbejde

Talentchef, Nicas Kjeldsen, og akademiets mentaltræner og mentor, Klavs Bruun Jørgensen, tog en spændende snak om Lyngbys talentarbejde, og hvorfor Lyngby er en af Danmarks bedste talentfabrikker.

Da landstræner Kasper Hjulmand udtog sin første landsholdstrup, var der hele fire spillere med akademibaggrund i Lyngby i form af Yussuf Poulsen, Anders Christiansen, Christian Nørgaard og Jacob Bruun Larsen. Og det er ikke tilfældigt, for Lyngby har igennem mange år været ekstremt dygtige til at arbejde med unge talenter trods markant mindre budgetter end de resterende superligaklubber.

Men hvordan får man egentligt et af landets bedste ungdomsakademier? Det åbner Nicas Kjeldsen og Klavs Bruun Jørgensen op for i playmaker-podcasten, som du kan høre herunder eller via din foretrækkende podcast-tjeneste.

www.playmaker.nu/home/podcast-lyngby-akademi

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy