Remis i reserve-derby mod FCN

De kongeblå reservetropper var mandag eftermiddag draget nordpå, hvor der ventede et derby mod FC Nordsjælland, og Lyngby-truppen var godt fyldt med navne fra førsteholdet, men også masser af talenter fra akademiet.

Kampen startede med, at hjemmeholdet hurtigt bragte sig foran efter en dødbold, og det vækkede heldigvis de kongeblå drenge, der statte sig på tingene herefter. Dog var det stadig Nordsjælland, der kunne gå til pause med en 1-0-føring. Det blev der imidlertid ændret på i 2. halvleg. Først fik Lyngby-holdet tilkæmpet sig et straffespark, som Ertugrul Teksen sikkert bankede i kassen til udligning. Små femten minutter senere var det så Willads Delvin, der var vaks i feltet, og han bragte udeholdet foran 2-1. Herefter pressede FCN på, men Lyngby havde flere gode muligheder for at lukke kampen. Desværre lykkedes det ikke, og så kunne Nordsjælland slå kontra og udlignede til 2-2, hvilket også blev kampens resultat.

Assistenttræner Mikkel Beckmann havde følgende ord om opgøret:

“Det blev en kamp med masser gode momenter, hvor der blev lagt fokus på vores aggressivitet i presset og vores kompakthed i alle preshøjder. Det lykkedes vi fint med, og specielt når der blev spillet ind i “hjertet” af os, var vi gode til at bryde deres opspil og forsvarede fremad. Offensivt havde vi perioder, hvor vi blev lidt for fristet af at spille for direkte, da vi mødte en meget høj bagkæde. Men i flere perioder var vi også dygtige til at variere spillet mere. Generelt var det gode præstationer hele vejen rundt og fedt med spilletid til mange U19-spillere, som kom godt igennem kampen som helhed”

FC Nordsjælland 2 – 2 Lyngby BK 
LBK-målscorere: Ertugrul Teksen (straffe) og Willads Delvin

START-11

Rasmus Thellufsen – Magnus Warming – Gustav Marcussen

Ertugrul Teksen

Magnus Westergaard – Marcel Rømer

Kasper Jørgensen – Thor Høholt (U19) – Pascal Gregor – Emil Kornvig

Frederik Schram

Bænk: Willads Delvin (U19), Lucas Ørneborg (U19), Victor Laub (U19), Frederik Valdbjørn (U19) og Jakob Vadstrup (U19).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products