J. Jensen bliver ny hovedsponsor for Lyngby Boldklub

Danmarks førende nedrivningsfirma, J. Jensen A/S, er i dag blevet præsenteret som ny hovedsponsor for Lyngby Boldklub. Dermed overtager J. Jensen endnu engang trøjesponsoratet, som tilfældet var i perioden mellem 2011 og 2013

Det bliver med J. Jensen A/S på trøjerne, når Lyngby Boldklub søndag eftermiddag sparker hul på 2020/21-udgaven af 3F Superligaen. J. Jensen overtager hovedsponsoratet efter Jetbull, der tidligere i dag annoncerede sammen med Lyngby Boldklub, at de drosler ned på det danske marked og trækker sig som hovedsponsor.

Læs mere om den nyhed ved at klikke her.

J. Jensen A/S, der som en del af Jensen Gruppen også er en helt central del af ejerkredsen Friends of Lyngby, vender derfor tilbage til førsteholdets trøje. J. Jensen var nemlig hovedsponsor fra april 2011 og indtil udgangen af 2014. Og i Lyngby Boldklub er man glade for, at J. Jensen nu er tilbage i klubben:

”Vi har haft en rigtig fin og åben dialog med J. Jensen A/S og Jensen Gruppen, der nu både som investor og hovedsponsor er en af vores allervigtigste samarbejdspartnere. Vi glæder os til et nyt stort samarbejde, og til at få J. Jensen tilbage på Lyngby-trøjerne. Vi deler mange værdier og for os var det naturligt at kigge den vej, da hovedsponsoratet blev ledigt” fortæller Andreas Byder, adm. Direktør i Lyngby Boldklub A/S.

J. Jensen får comeback på trøjen allerede til søndagens første kamp i 3F Superligaen, hvor Lyngby på hjemmebane tager imod AaB.

Du kan købe en af de tilbageværende (få) billetter til kampen ved at klikke her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy