J. Jensen bliver ny hovedsponsor for Lyngby Boldklub

Danmarks førende nedrivningsfirma, J. Jensen A/S, er i dag blevet præsenteret som ny hovedsponsor for Lyngby Boldklub. Dermed overtager J. Jensen endnu engang trøjesponsoratet, som tilfældet var i perioden mellem 2011 og 2013

Det bliver med J. Jensen A/S på trøjerne, når Lyngby Boldklub søndag eftermiddag sparker hul på 2020/21-udgaven af 3F Superligaen. J. Jensen overtager hovedsponsoratet efter Jetbull, der tidligere i dag annoncerede sammen med Lyngby Boldklub, at de drosler ned på det danske marked og trækker sig som hovedsponsor.

Læs mere om den nyhed ved at klikke her.

J. Jensen A/S, der som en del af Jensen Gruppen også er en helt central del af ejerkredsen Friends of Lyngby, vender derfor tilbage til førsteholdets trøje. J. Jensen var nemlig hovedsponsor fra april 2011 og indtil udgangen af 2014. Og i Lyngby Boldklub er man glade for, at J. Jensen nu er tilbage i klubben:

”Vi har haft en rigtig fin og åben dialog med J. Jensen A/S og Jensen Gruppen, der nu både som investor og hovedsponsor er en af vores allervigtigste samarbejdspartnere. Vi glæder os til et nyt stort samarbejde, og til at få J. Jensen tilbage på Lyngby-trøjerne. Vi deler mange værdier og for os var det naturligt at kigge den vej, da hovedsponsoratet blev ledigt” fortæller Andreas Byder, adm. Direktør i Lyngby Boldklub A/S.

J. Jensen får comeback på trøjen allerede til søndagens første kamp i 3F Superligaen, hvor Lyngby på hjemmebane tager imod AaB.

Du kan købe en af de tilbageværende (få) billetter til kampen ved at klikke her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop