BILLETSALG TIL AAB-KAMP

Så starter Superligaen igen, og vi åbner ballet mod AaB søndag d. 13. september kl. 14:00 på Lyngby Stadion! Vi har glædet os helt vildt, og vi kan ikke vente med at komme i gang. Vi kan desværre ikke invitere hele byen til fodbold grundet corona-restriktioner, og vi kan heller ikke tilbyde de normale pladser til vores sæsonkortholdere grundet covid-19 restriktioner. DERFOR SKAL DU HENTE ELLER KØBE EN BILLET, hvis du vil til kamp, og du vil ikke kunne bruge dit kort som indgang.

KØB BILLETTER TIL AAB-KAMPEN HER

Vi har givet vores sæsonkortholdere og partnere fortrinsret, som i dag har modtaget en særskilt mail med information. De har fået frem til onsdag kl. 17:00 til at sikre deres billetter. De resterende billetter vil de gå i salg her efter først-til-mølle princip. Skal du også have fortrinsret fremadrettet, så skynd dig at få købt sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor priserne starter fra 50 kr. om måneden.

KØB DIT SÆSONKORT OG FÅ FORTRINSRET HER

Har du købt sæsonkort efter mandag d. 7. sep kl. 18:00, skal du sende en mail til kundeservice@lyngby-boldklub.dk. Så sender vi information med, hvordan du henter/køber billetter.

I skal være opmærksom på, at Jetbull-tribunen (sydtribunen) IKKE er overdækket. Skulle det blive dårligt vejr, opfordrer vi til en påklædning, der passer til vejret.

Code of Conduct
for tilskueradfærd før, under og efter afviklingen af en fodboldkamp i 3F Superliga under corona
Vi har alle glædet os til at komme på stadion og se fodbold i 3F Superliga, NordicBet liga og Sydbank Pokalen igen. Under COVID-19 situationen er der nogle særlige ting vi skal være opmærksomme på for at det bliver en god og sikker oplevelse. Her er en række anbefalinger til hvordan vi tager hensyn og gennem vores adfærd ikke bidrager til smittespredning.
  • Begynd din planlægning af stadionturen ved først at orientere dig på din fodboldklubs hjemmeside, app, osv. om de konkrete forhold, som er gældende på stadion.
  • Planlæg din transport til stadion, så du undgår tæt kontakt med andre.
  • Ankom på det tidspunkt og sted, der er angivet på din billet.
  • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid 1 meters afstand til andre personer ved færden ifm. adgang, ophold og afgang
  • Bliv så vidt muligt på din anviste siddeplads før og under kampen.
  • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
  • Orienter dig om ruten til toiletter, boder m.m.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere m.v.
  • Undgå kram, highfives og tæt kontakt med personer.
  • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products