Ingen tilskuere til akademi-kampe d. 12 & d. 13 september grundet Covid-19

Tilskuer restriktioner på Lyngby Stadions træningsanlæg

Da klubberne og kommunerne i Danmark stadig er underlagt en række Coronarestriktioner, samt med den seneste udvikling af situationen bliver weekendens U-kampe på Lyngby Stadions træningsanlæg uden tilskuere. Dermed beder vi folk om at blive hjemme denne weekend og følge kampene gennem DBUs app, hvor der på de fleste opgør er mulighed for at følge kampe live med opdateringer omkring mål, ind- og udskiftninger og startopstillingen samt bænken.

FIND DIT NYE LYNGBY-MERCHANDISE PÅ LYNGBY-SHOPPEN

Vi beklager meget tilskuere ikke kan følge holdene fra sidelinjen denne weekend, grundet den seneste udvikling af Covid-19 i landet og kommunen. Kan vi ikke efterleve dette krav, vil klubben blive stillet til ansvar.

#SammenForLyngby

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK