Ingen tilskuere til akademi-kampe d. 12 & d. 13 september grundet Covid-19

Tilskuer restriktioner på Lyngby Stadions træningsanlæg

Da klubberne og kommunerne i Danmark stadig er underlagt en række Coronarestriktioner, samt med den seneste udvikling af situationen bliver weekendens U-kampe på Lyngby Stadions træningsanlæg uden tilskuere. Dermed beder vi folk om at blive hjemme denne weekend og følge kampene gennem DBUs app, hvor der på de fleste opgør er mulighed for at følge kampe live med opdateringer omkring mål, ind- og udskiftninger og startopstillingen samt bænken.

FIND DIT NYE LYNGBY-MERCHANDISE PÅ LYNGBY-SHOPPEN

Vi beklager meget tilskuere ikke kan følge holdene fra sidelinjen denne weekend, grundet den seneste udvikling af Covid-19 i landet og kommunen. Kan vi ikke efterleve dette krav, vil klubben blive stillet til ansvar.

#SammenForLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products