VAR introduceres i Superligaen og på Lyngby Stadion

Fra sæsonen 2020/21 bliver VAR, som står for ”Video Assistant Referee”, er fast del af alle Superligaens kampe. Det har DBU valgt at indføre, som følge af størstedelen af de større europæiske ligaer har gjort det samme. Superligaen har ventet med at indføre det, så man undgår børnesygdomme og kan lære fra de andre ligaer, så det dermed fungerer bedst muligt.

Når Lyngby på søndag kl. 14.00 løber ind på Lyngby Stadion til den første kamp i sæsonen mod AaB vil de 2.000 fans opleve en helt ny storskærm. Den forkortede sommerpause er nemlig blandt andet blevet brugt til at få opsat denne VAR-skærm til gengivelser, der nu er obligatorisk på alle Superliga-stadions. Du kan se skærmen og kampen mod AaB live, ved at købe billetter til kampen, hvor der er under 400 billetter tilbage på: shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbkaab13092020

Dog er brugen af VAR skærpet til fire situationer, og den førstantagede dom kan kun ændres hvis, der er tale om klare og åbenlyse fejl fra en af de tre banedommere. De fire situationer, hvor VAR kan benyttes, er:

  • Scoring / ikke scoring (også forseelser i opspillet til scoringen)
  • Straffespark / ikke straffespark
  • Direkte røde kort eller ej (altås ikke andet gule kort)
  • Forveksling af spillere (Fejl ved at identificere den rigtige spiller)

Storskærmene vil guide jer igennem situationerne, så alle De Kongeblå fans ikke vil være i tvivl om hvad der sker i den givne situation. Du kan læse mere om indførelsen af VAR på superliga.dk/VAR

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products