SÆSONKORTSALGET ER STARTET – VÆR SIKRET FORTRINSRET

Skal du være sikker på at få adgang til Lyngby Boldklubs Superliga-kampe i næste sæson? Så skal du købe sæsonkort! Køber du, kan du også være med til at sætte all-time rekord i forhold til salg af sæsonkort, og du kan være med til at fejre 100-årsjubilæum i foråret, når Lyngby Boldklub fylder 100 år. Protokollen fra sidste sæsons afslutning er blevet forlænget frem til 1. november som minimum, og derfor skal du have sæsonkort for at være garanteret fortrinsret til Lyngby Boldklubs Superliga-kampe, da vi giver det til sæsonkortholdere og vores partnere. Læs mere om tilskuerinformationen her.

Vi har i Lyngby Boldklub endnu en gang besluttet af fastfryse vores priser på sæsonkort i forhold til sidste sæson. Der kommer til at være minimum 16 hjemmekampe på Lyngby Stadion næste sæson, og med sæsonkort kommer du også til at have adgang til pokalkampe på hjemmebane.

KØB DIT SÆSONKORT TIL LYNGBY STADION HER

Sæsonkort som abonnementsordning
Det vil stadig være muligt for at tegne sit sæsonkort på en abonnementsordning. Det gør, at man du betale et fast, lavt, månedligt beløb og derved have adgang til hjemmekampene på Lyngby Stadion. Minimumsbindingen er 6 måneder.

Det vil naturligvis stadig være muligt at købe og betale sæsonkortet med et engangsbeløb. Se priserne for sæsonen 2020/21 nedenfor:

Skal du have hjælp, så send en mail på kundeservice@lyngby-boldklub.dk – Vi besvarer hurtigst muligt.

EngangsbeløbAbonnement*
Voksen, ståplads900 kr.75 kr. pr. mdr.
Studerende/ungdom, ståplads**600 kr.50 kr. pr. mdr.
Pensionist, ståplads600 kr.50 kr. pr. mdr.
Voksen, fast siddeplads1200 kr.100 kr. pr. mdr.
Studerende/ungdom, fast siddeplads**900 kr.75 kr. pr. mdr.
Pensionist, fast siddeplads900 kr.75 kr. pr. mdr.
Børn under 14 år – De Små Vikinger***Gratis***
Barn fast siddeplads300 kr.25 kr. pr. mdr.

KØB DIT SÆSONKORT TIL LYNGBY STADION HER

*) Ved skift til abonnement er der en min. bindingsperiode på 6 mdr. derefter er opsigelsesperioden løbende mdr.+1 mdr. Opsigelse skal sendes via mail på: kundeservice@lyngby-boldklub.dk.

**) Er du mellem 14-17 år, kan du købe sæsonkort til studerende/ungdomspris. Du skal ved stikprøvekontrol kunne fremvise legitimation.

***) Børn under 14 kan melde mig sig ind i børneklubben De Små Vikinger og få gratis adgang til alle hjemmekampe på Lyngby Stadion, men skal barnet have reserveret siddeplads med navn på sædet, skal du købe sæsonkort.

Sæsonkortet gælder til ALLE hjemmekampe i 3F Superligaen & DBU Pokalen.

SÆSONKORTHOLDERE OG PARTNERE HAR FORTRINSRET
Vi ved, at vi som minimum kan lukke 2000 tilskuere ind på Lyngby Stadion frem til 1. november, og derfor vil sæsonkortholdere sammen med vores partnere have fortrinsret før alle i forhold til billetter til kampene på Lyngby Stadion. Information vil blive sendt direkte på mail før hver kamp. Til AaB-kampen vil I modtage information mandag d. 7. september.

CORONAGARANTI
Vi kan desværre ikke sige, hvordan corona-situationen kommer til at påvirke den kommende sæson. Vi følger selvfølgelig udviklingen tæt vedrørende COVID-19, og vi følger derfor alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Men I behøver ikke være nervøse. Vi kommer til at have en coronagaranti. Såfremt vi på grund af myndighedernes anvisninger ikke har mulighed for at lukke alle sæsonkortholdere ind til kamp, vil der blive trukket lod om adgangen. Er man ikke blandt de heldige, der bliver trukket ud, bliver man kompenseret, svarende til den forholdsmæssige pris. Derfor er der ingen økonomisk risiko forbundet med sæsonkortkøb.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products