Casper ’Dani’ Winther udtaget til U18-landsholdets kampe mod Tyskland

Lyngbys 17-årige midtbanedynamo, Casper ’Dani’ Winther, slutter sig til Filip Panjeskovic og bliver indlemmet i U18-landsholdstruppen til de kommende kampe mod Tyskland, der finder sted i Leipzig henholdsvis den 4. og 7. september.

Casper ’Dani’ Winther har tidligere repræsenteret det danske U16-landshold, men det er – med undtagelse af Ajax’ Eskild Dall – hans og resten af holdets første U18-landsholdssamling. Det er stort for ’Dani’ og viser også, at Lyngby kan producere nogle af Danmarks største talenter:

”Danis udtagelse er fuldt fortjent, for han arbejder stenhårdt hver dag – hvilket også er grunden til, at han allerede har været med til en Superligakamp. Han træner ofte med førsteholdet, som en naturlig del af hans gode udvikling, da hans tekniske formåen er i særklasse, taget hans alder i betragtning”, siger Nicas Kjeldsen, og fortsætter:

”Vi er igen repræsenteret på de størstedelen af U-landsholdene, hvilket vi er rigtigt stolte over. Danis udtagelse viser endnu engang, at vi kan være med i det fineste selskab, når det handler om at producere morgendagens store spillere”.

Casper Winthers to tidligere U-landskampe var begge mod Slovakiet for U16-landsholdet, som begge endte med en rødhvid sejr på henholdsvis 2-1 og 3-1. Casper ’Dani’ Winther tog afsted med landsholdet i dag, og er hjemme i vante Lyngby-omgivelser igen den 7. september.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy