Casper ’Dani’ Winther udtaget til U18-landsholdets kampe mod Tyskland

Lyngbys 17-årige midtbanedynamo, Casper ’Dani’ Winther, slutter sig til Filip Panjeskovic og bliver indlemmet i U18-landsholdstruppen til de kommende kampe mod Tyskland, der finder sted i Leipzig henholdsvis den 4. og 7. september.

Casper ’Dani’ Winther har tidligere repræsenteret det danske U16-landshold, men det er – med undtagelse af Ajax’ Eskild Dall – hans og resten af holdets første U18-landsholdssamling. Det er stort for ’Dani’ og viser også, at Lyngby kan producere nogle af Danmarks største talenter:

”Danis udtagelse er fuldt fortjent, for han arbejder stenhårdt hver dag – hvilket også er grunden til, at han allerede har været med til en Superligakamp. Han træner ofte med førsteholdet, som en naturlig del af hans gode udvikling, da hans tekniske formåen er i særklasse, taget hans alder i betragtning”, siger Nicas Kjeldsen, og fortsætter:

”Vi er igen repræsenteret på de størstedelen af U-landsholdene, hvilket vi er rigtigt stolte over. Danis udtagelse viser endnu engang, at vi kan være med i det fineste selskab, når det handler om at producere morgendagens store spillere”.

Casper Winthers to tidligere U-landskampe var begge mod Slovakiet for U16-landsholdet, som begge endte med en rødhvid sejr på henholdsvis 2-1 og 3-1. Casper ’Dani’ Winther tog afsted med landsholdet i dag, og er hjemme i vante Lyngby-omgivelser igen den 7. september.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop