Talentfulde Lyngby-talenter udtaget til U17-landsholdet

Oliver Sylvest, Lauge Sandgrav og Gustav Mortensen er blevet udtaget til Søren Hermansens U17-landsholdstrup. Alle tre akademispillere har været faste dele af U16-landsholdet, hvor Gustav Mortensen er den spiller i truppen, der har flest u-landskampe på CV’et.

De tre Lyngby-drenges talent samt deres store rolle i U16-landsholdet har givet pote, da de også er en del af planerne for den tidligere Lyngby-angriber Søren Hermansens U17-landshold. Det er et stort skulderklap til Lyngbys talentafdeling, der med 3,5 stjerne i DBU’s rangering af danske klubbers talentarbejde er en af landets bedste, mener De Kongeblås talentchef, Nicas Kjeldsen:

”Vi er meget stolte af de tre dygtige spillere, der alle har været en fast del af U16-landsholdet, og nu får lov til at prøve kræfter med U17-landsholdet. De er en alle tre en fornøjelse at arbejde med i hverdagen, hvor deres seriøsitet og modenhed er noget der også har hjulpet dem på landsholdet”.

Gustav Mortensen har spillet 10 kampe for det danske U16-landshold, Lauge Sandgrav har fået 7 kampe, og angriber Oliver Sylvest har 8 kampe, og alle tre er kommet på måltavlen én gang for det rødhvide U17-hold.

Vi ønsker Gustav, Lauge og Oliver held og lykke med sæsonens første U17-landsholdssamling, der vil finde sted fra den 6. september i Nyborg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop