Filip Panjeskovic udtaget til U18-landsholdet

Filip Panjeskovic, der i fjor var U17-landsholdsanfører, er blevet en del af U18-landsholdstræner Jens Olsens første samling. I den 20-mand store trup, hvor alle spillerne er fra årgang 2003, er han en af de kun tre spillere, der allerede har fået sin Superliga-debut.

Filip Panjeskovic fik tidligere i år Superliga-debut mod pokalvinderne fra SønderjyskE, og han blev den fjerdeyngste debutant i Lyngbys historie, hvor han fik debut i en alder af 17 år og 174 dage. Lyngby-akademiet, der er et af Danmarks bedste, viser dermed igen, at man kan producere nogle af de bedste talenter i dansk fodbold:

”Filip er et ekstraordinært talent, og at han spiller allerede regelmæssigt sammen med førsteholdet, viser også meget om den modenhed han besidder, der er atypisk i hans alder. Han er en leder, og man kan se, at han bliver dygtigere hver dag, og med et talent som hans er der ingen øvre grænse for hvad han kan nå”, fortæller talentchef Nicas Kjeldsen.

U18-landsholdssamlingen finder sted i Leipzig fra den 2. til den 7. september, hvor de skal spille to kampe mod de tyske U18-drenge, der finder sted henholdsvis den 4. og den 7. september.

Midterforsvaren med de serbiske rødder spillede ni kampe for U17-landsholdet med to mål til følge, og derudover har han syv kampe for U16-landsholdet og ét mål.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products