Lauras trickskole – AFSNIT 5 – Magnus Westergaard

Nogle er bedst til at spise pandekager, andre er gode til at lave tricket pancake – Se med i 5. afsnit af Lauras Trickskole, hvor Laura var imponeret over niveauet hos Magnus Westergaard, som var en af de bedste indtil videre 💙

Vi håber, at I endnu en gang vil lege med, og så kan du også vinde fede præmier fra Faxe Kondi, hvis du gør 😍

For at være med skal du:

Følge Lyngby Boldklub & laura_football_freestyle på Instagram

Poste dit forsøg på tricket her i kommentarfeltet, på Instagram eller i din Instagram-story

Husk at tagge os på videoen – Så kan vi nemmere finde jer. Har du også en ven, du vil udfordre, så husk at tagge dem i kommentarfeltet. Konkurrencen for afsnit 4 ender mandag d. 24. august kl. 10:00. Indslaget er bragt i samarbejde med adidas Football, Unisport.dk og Faxe Kondi ⚽️🔥

Opslaget er ikke associeret eller sponsoreret af Facebook, Instagram eller YouTube.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products