William Steindorsson er udtaget til U16-landsholdet

Lyngbys akademiafdeling har en stolt tradition med at producere ungdomslandsholdsspillere, og i tirsdags blev den 15-årige midtbanespiller, William Steindorsson, endnu en i rækken, da han blev udtaget for første gang.

William Steindorsson er ikke Danmarks største fodboldtalent, men sin tid med Future-Samlingerne, der er DBU’s initiativ for talentfulde spillere, der vækster senere end deres jævnaldrende, har gjort ham interessant i fremtiden, hvis han fortsætter med at arbejde stenhårdt. Han besidder nemlig en stærk mentalitet og et stort potentiale, fortæller Lyngbys U17-træner, Mads Kristensen:

”William er på nuværende tidspunkt ikke det mest åbenlyse fodboldtalent qua sin fysik, og kan derfor have svært ved at præstere på samme niveau som de jævnaldrende. Dog har han et stort potentiale. Blandt andet hans blik for spillet og evne til at sætte andre op er beundringsværdig, og derfor er han også meget interessant for fremtiden”, siger Mads Kristensen.

Nicas Kjeldsen, der er talentchef i Lyngby Boldklub, beskriver også William Steindorssons rejse som usædvanlig. Derudover er han et eksempel på, at akademiafdelingen har det enkelte individ i fokus:

”Williams rejse er først lige begyndt. Han har aldrig været den spiller, der har været tættest på ungdomslandsholdene, men efter han var med Future-Samlingerne blev der lagt mærke til hans ærgerrighed. Han er endnu et eksempel på, at hos Lyngby er vi specialiserede i at have det enkelte individ i fokus”, fortæller Nicas Kjeldsen.

William Steindorsson, der i Lyngby også indgår i en future-rolle, og derfor har en stor del af sin hverdag med U15-holdet, er udtaget af Lyngbys tidligere A+-træner, Kenneth Weber, som er ny mand i spidsen for Danmarks U16-hold. Landsholdssamlingen er en foreløbig udtagelse med 52 spillere fra årgang 2005, og bliver holdt den 27.-30. august i Vildbjerg.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy