Lyngby Boldklub henter Christian Greko

Sommerens første forstærkning bliver offensivspilleren Christian ’Greko’ Jakobsen fra SønderjyskE, der i dag har skrevet en 2-årig kontrakt med Lyngby Boldklub.

Christian ’Greko’ Jakobsen havde udløb med SønderjyskE om 5 måneder, og Lyngby Boldklub har derfor købt den tidligere FC Roskilde-, Hvidovre- og Brøndby-spiller fri af aftalen. ’Greko’ starter derfor op i Lyngby med sine nye holdkammerater tirsdag d. 11. august – til stor glæde for sportschef Birger Jørgensen:

”Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at lande en aftale med Greko. Vi får en rigtig dygtig spiller, der i sidste sæson var topscorer for SønderjyskE og vandt Sydbank Pokalen. Han kan med sine åbenlyse kvaliteter hjælpe os – særligt på den sidste tredjedel af banen, hvor han jo allerede har bevist, at han er en snu og målfarlig spiller, der kan gøre ondt på alle hold i rækken.”

”Greko har hele vejen vist stor interesse for vores klub, og til sidst valgt vores Lyngby-projekt til. Vi er ikke tvivl om, at han bliver en fanfavorit og en profil, så vi glæder os til samarbejdet og til at se Greko i kongeblåt” fortæller Birger Jørgensen.

Christian ’Greko’ Jakobsen har været tre-et-halvt år i SønderjyskE, som hentede offensivspilleren i Brøndby IF. Inden da var ’Greko’ en profil i 1. division for Hvidovre og FC Roskilde.

’Greko’ står i alt noteret for 136 Superliga-kampe, hvilket har kastet 28 scoringer og 13 assists af sig. I den netop overståede udgave af 3F Superligaen var ’Greko’ stærkt medvirkende til SønderjyskEs flotte sæson, der bød på både overlevelse og en samlet sejr i Sydbank Pokalen. 9 mål i 32 kampe blev det til, hvilket gjorde Greko til topscorer for SønderjyskE.

Karrieren har i alt budt på 190 kampe og 46 scoringer på tværs af 3F Superliga, Sydbank Pokalen og 1. division.

Christian ’Greko’ Jakobsen har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2022.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy