Sæsonstart for 3F Superligaen er fastsat til d. 13. september

Efter en hektisk sæson for De Kongeblå med playoff-kampe og overlevelse venter en kort sommerpause, inden 20/21-sæsonen i 3F Superligaen starter. Her er datoen for første spillerunde fastsat til weekenden omkring d. 13 september, hvilket betyder at sæsonstarten er otte uger forsinket sammenlignet med sidste sæson.

Med den sene sæsonstart og en tidligere slutdato grundet det udskudte EM bliver det en sæson med en kortere vinterpause, med sidste runde inden årsskiftet planlagt til weekenden omkring d. 20. december samt et mere komprimeret forår. Forårssæsonen indledes omkring d. 3. februar, og sæsonen slutter senest d. 28. maj.

20/21-sæsonen er med 12 hold der mødes ude og hjemme i et grundspil over 22 runder. Derefter inddeles de i to grupper med de øverste seks klubber i kampen om mesterskabet og medaljer, mens de øvrige seks klubber spiller om at undgå nedrykning til 1. division – og med den bonus for holdet på syvendepladsen at kunne udfordre nummer fire eller fem i en kamp om den sidste plads i Europa. Der vil være to nedrykkere til den kommende sæson.

I kan læse mere via superliga.dk ved at klikke her.

Vi har endnu ikke fået information omkring restriktioner i forhold til tilskuere til den kommende sæson. Lige så snart vi ved mere, så melder vi det ud. Senere på ugen melder vi ud omkring forlængelse og salg af sæsonkort til den kommende sæson.

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy