Overlevelses-dagen set gennem 🎥

Der var god stemningen hele dagen igennem i mandags, da vi sikrede endnu en sæson i 3F Superligaen 💙 Det startede tidligt på dagen med opvarmning hos både Cocks & Cows og Café Amalie, og på stadion havde Royal Unibrew A/S og Brolægning Sjælland ApS sørget for gratis øl til de første 400 gæster. Vi blev jo tilsmilet med godt vejr, og BestPromotion havde sørget for solbriller til Verdensmåls-langsiden.

Vi havde også besøg af flere tidligere Lyngby-spillere, der blandt andet fik sendt de kongeblå drenge godt afsted med en flot velkomst, da de kom på banen, hvor der også var konfetti og fyrværkeri 💙 Og sidst men ikke mindst var Lyngby Fans endnu en gang den vigtige 12. mand på tribunen. Se de skønne billeder fra den fantastiske dag her #SammenForLyngby

 

Del pĂĄ facebook
Facebook
Del pĂĄ twitter
Twitter
Del pĂĄ linkedin
LinkedIn
Del pĂĄ email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x