Overlevelses-dagen set gennem 🎥

Der var god stemningen hele dagen igennem i mandags, da vi sikrede endnu en sæson i 3F Superligaen 💙 Det startede tidligt på dagen med opvarmning hos både Cocks & Cows og Café Amalie, og på stadion havde Royal Unibrew A/S og Brolægning Sjælland ApS sørget for gratis øl til de første 400 gæster. Vi blev jo tilsmilet med godt vejr, og BestPromotion havde sørget for solbriller til Verdensmåls-langsiden.

Vi havde også besøg af flere tidligere Lyngby-spillere, der blandt andet fik sendt de kongeblå drenge godt afsted med en flot velkomst, da de kom på banen, hvor der også var konfetti og fyrværkeri 💙 Og sidst men ikke mindst var Lyngby Fans endnu en gang den vigtige 12. mand på tribunen. Se de skønne billeder fra den fantastiske dag her #SammenForLyngby

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy