Overlevelses-dagen set gennem 🎥

Der var god stemningen hele dagen igennem i mandags, da vi sikrede endnu en sæson i 3F Superligaen 💙 Det startede tidligt på dagen med opvarmning hos både Cocks & Cows og Café Amalie, og på stadion havde Royal Unibrew A/S og Brolægning Sjælland ApS sørget for gratis øl til de første 400 gæster. Vi blev jo tilsmilet med godt vejr, og BestPromotion havde sørget for solbriller til Verdensmåls-langsiden.

Vi havde også besøg af flere tidligere Lyngby-spillere, der blandt andet fik sendt de kongeblå drenge godt afsted med en flot velkomst, da de kom på banen, hvor der også var konfetti og fyrværkeri 💙 Og sidst men ikke mindst var Lyngby Fans endnu en gang den vigtige 12. mand på tribunen. Se de skønne billeder fra den fantastiske dag her #SammenForLyngby

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt pü Lyngby Stadion, nür de danske mestre fra FC København tager de fü kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, sü herunder følger praktisk info, sü vi alle für en god aften.

LĂŚs mere Âť

“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig trĂŚt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god prĂŚstation. Efter pausen drĂŚbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at fĂĽ et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os pĂĽ fredag pĂĽ hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sĂĽdan en aften kan alt ske, forklarer cheftrĂŚneren.

LĂŚs mere Âť

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products