Christian Nielsen: Det her er en klubpræstation!

Christian Nielsen var en meget lettet og glad mand, da vi fangede ham efter dramaet på Lyngby Stadion. Han fremhævede den enorme præstation, som hele klubben har lavet efter at fodbolddanmark havde dømt Lyngby som nedrykker før sæsonen.

Hør interviewet med Christian Nielsen her #SammenForLyngby

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products