Playoff-kampe mod Hobro IK fastlagt

Der venter sæsonens to vigtigste kampe, når de kongeblå tropper skal op imod Hobro IK om overlevelse i Superligaen over to opgør. De to kampe er blevet fast til mandag d. 13. juli kl. 19:00, hvor vi starter i Hobro. Dermed slutter vi hjemme mandag d. 20. juli kl. 19:00, hvor Lyngby Stadion danner rammen for den afgørende kamp, og vi glæder os til at byde jer velkommen til det spændende opgør.

Vi har endnu ikke systemet for tildeling af billetter og billetsalg klar. Partnere og sæsonkortholdere vil modtage særskilt information på mail, og lige så snart vi har det præcise system klar, så melder vi det ud.

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products