U14 pokalmestre anno 2020

I Lyngby Boldklub har vi gode traditioner for at gå langt i ungdomspokalturneringerne, og i år var både vores U15- og U14-hold nået hele vejen til finalen. U14 endte med at tage titlen mod Brøndby IF, og U15 måtte se sig slået på straffespark, efter at have ført til slut i kampen. Læs mere nedenfor.

U14 triumferede mod Brøndby IF
Alexander Kofoed og hans kongeblå tropper var på en svær opgave i årets pokalfinale, da der ventede et opgør mod de blågule fra vestegnen. Det kongeblå-mandskab spillede imidlertid en rigtig stærk kamp, hvor de holdt Brøndby-holdet fra chancer og mål. I samme ombæring fik de puttet en enkelt bold i kassen selv, og dermed kunne de kalde sig pokalmestre anno 2020. Flot præstation af de unge talenter! Udover det blev årets pokalfighter vores målmand Bertram Skytte.

Lyngby Boldklub 1-0 Brøndby IF
1- 0 Paul Nielsen

GK: Bertram Skytte
Højre back: Andreas Camilo
Stopper: Oliver Klemme
Stopper: Malthe Henriksen
Venstre back: Gustav Clausen
6’er: William Morthorst
6’er: Pablo Dalby
Kant: Jonathan Agyekum
10’er: Paul Nielsen
Kant: Theis Aarøe
9’er: Nicolas Bosselman
Bænk: Hugo Carlsen, Cornelius Kilpatrick, Noah Kretzschmar
Resten af truppen, der også har været med i pokalturneringen: Gustav Aabro, Carl Nielsen, Jonathan Pereira, Rasmus Witzke, Mikkel Kofoed, Zakaria Fazal, Rumle Bang

 

U15 slået i straffesparkskonkurrence
Dan Brimsvik tropper var også oppe imod Brøndby IF, hvor de skulle en tur til Vestegnen og spille. Her kom Lyngby-holdet foran, og de var faktisk foran med 1-0 helt til slutningen af kampen, hvor Brøndby desværre ikke udlignet. Dermed skulle de to hold ud i straffesparkskonkurrence, og her var Brøndby desværre skarpest og trak det længste strå. Stadig en flot præstation af de unge drenge, som vi er sikre på, kommer stærkt tilbage næste år.

Brøndby IF 1-1 Lyngby Boldklub (5-3 straffespark)

Start-11
Ferdinand Bostofte Erritzøe
Frederik Hedegaard Lønvig
Hans-Christian Grøn Simonsen
Jacob Nielson
Kristian Randløv Blaabjerg
Mads Beyer Pasternak
Magnus Devald
Malte Eghave Flindtholt
Storm Ladekarl Priisholm
Tobias Stie Landström
Villads Mølgaard Eskildsen

Bænk
Frederik Høst Sarup
Nicolaj Kristensen
William Oliver Rohmann Steindorsson

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy