eSuperligaen starter op igen

Endelig er eSuperligaen tilbage, og I aften skal vores eSuperliga-tropper op imod Sønderjyske kl. 19.45, hvor I vil kunne se kampen på TV3 Max og Viaplay. Det er første gang siden 11. marts at Lillelys, Don Oli og resten af de kongeblå spillere skal i aktion, og de skal forsøge at fortsætte den gode start på sæsonen, som de nåede i første runde, inden corona satte ligaen på pause.

Ballet blev nemlig åbnet med en 6-1-sejr mod FC Helsingør, da Don Oli vandt sin kamp 3-1, og Lillelys tog en 3-0-sejr. Nu venter der så et komprimeret program, hvor der skal spilles mange kampe på kort tid, hvilket bliver uden tilskuere.

Truppen til eSuperliga sæson 4:
– Mudi
– Don Oli
– Ibo AlBacha
– Mr. Lillelys
– Haller (Træner)

De fire bedst placerede hold efter grundspillet går direkte videre til eSuperliga Finals. Holdende fra femtepladsen til 12. pladsen deltager i eSuperliga Playoffs, der afvikles fredag 19. juni. eSuperliga Finals bliver i denne sæson delt op over to aftener. Torsdag 23. juni spilles de fire kvartfinaler, mens semifinalerne og finalen spilles onsdag 24. juni.

I kan se hele kampprogrammet her.

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy