eSuperligaen starter op igen

Endelig er eSuperligaen tilbage, og I aften skal vores eSuperliga-tropper op imod Sønderjyske kl. 19.45, hvor I vil kunne se kampen på TV3 Max og Viaplay. Det er første gang siden 11. marts at Lillelys, Don Oli og resten af de kongeblå spillere skal i aktion, og de skal forsøge at fortsætte den gode start på sæsonen, som de nåede i første runde, inden corona satte ligaen på pause.

Ballet blev nemlig åbnet med en 6-1-sejr mod FC Helsingør, da Don Oli vandt sin kamp 3-1, og Lillelys tog en 3-0-sejr. Nu venter der så et komprimeret program, hvor der skal spilles mange kampe på kort tid, hvilket bliver uden tilskuere.

Truppen til eSuperliga sæson 4:
– Mudi
– Don Oli
– Ibo AlBacha
– Mr. Lillelys
– Haller (Træner)

De fire bedst placerede hold efter grundspillet går direkte videre til eSuperliga Finals. Holdende fra femtepladsen til 12. pladsen deltager i eSuperliga Playoffs, der afvikles fredag 19. juni. eSuperliga Finals bliver i denne sæson delt op over to aftener. Torsdag 23. juni spilles de fire kvartfinaler, mens semifinalerne og finalen spilles onsdag 24. juni.

I kan se hele kampprogrammet her.

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products