Vi vil gerne hylde hverdagens corona-helte og deres familier!

En vigtig (men til tider overset) funktion under en kamp er bolddrengene! Til de kommende kampe vil bolddrengenes ansvar vokse tifoldigt. Nu skal boldene ikke kun komme fluks, men de skal også være afsprittet. Derfor tænker vi at lave opgaven som en makkerpar-opgave – Og i den forbindelse vil vi gerne hylde de danskere, der har holdt Danmark i gang under corona-krisen.

Dem der har sat varer på hylderne, passet de syge og holdt økonomiens hjul kørende. Dem som blev betroet opgaven at holde fanen højt, mens vi andre gik i isolation. Derfor vil vi gerne give nogle af hverdagenshelte en verdensklasse oplevelse sammen med deres børn som bolddrenge og -piger på stadion.

Så er du SoSu-assistent, kassemedarbejder, sygeplejerske, fragtmand eller en anden af coronaens hverdagshelte, så kan du og dit barn nu melde sig som bolddreng eller -pige. I vil stå sammen som et dream team, der sikrer, at kampene bliver afviklet fluks og sikkert. Du kan melde dig og dit barn som bolddreng eller -pige til kampen mod FC København d. 1. juni kl. 18:00, ved at udfylde nedenstående formular:

Svarfrist er d. 25. maj 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products