Vi vil gerne hylde hverdagens corona-helte og deres familier!

En vigtig (men til tider overset) funktion under en kamp er bolddrengene! Til de kommende kampe vil bolddrengenes ansvar vokse tifoldigt. Nu skal boldene ikke kun komme fluks, men de skal også være afsprittet. Derfor tænker vi at lave opgaven som en makkerpar-opgave – Og i den forbindelse vil vi gerne hylde de danskere, der har holdt Danmark i gang under corona-krisen.

Dem der har sat varer på hylderne, passet de syge og holdt økonomiens hjul kørende. Dem som blev betroet opgaven at holde fanen højt, mens vi andre gik i isolation. Derfor vil vi gerne give nogle af hverdagenshelte en verdensklasse oplevelse sammen med deres børn som bolddrenge og -piger på stadion.

Så er du SoSu-assistent, kassemedarbejder, sygeplejerske, fragtmand eller en anden af coronaens hverdagshelte, så kan du og dit barn nu melde sig som bolddreng eller -pige. I vil stå sammen som et dream team, der sikrer, at kampene bliver afviklet fluks og sikkert. Du kan melde dig og dit barn som bolddreng eller -pige til kampen mod FC København d. 1. juni kl. 18:00, ved at udfylde nedenstående formular:

Svarfrist er d. 25. maj 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy