eSuperligaen er tilbage!!

Når eSuperligaen vender tilbage på skærmen igen onsdag d. 11 marts, bliver det med et tændt Lyngby-hold, der jagter revanche efter sidste års semifinale-nederlag. Her sluttede slutspilsdrømmen i semifinalen til FCK efter et samlet nederlag på 3-5 til de daværende forsvarende mestre. Imellemtiden har vi haft to kongeblå-spillere med på det danske eLandshold i FIFA, hvor Don Oli og Mr. Lillelys begge har repræsenteret Danmark og Lyngby Boldklub på den internationale FIFA-scene. Første opgør for De Kongeblå er onsdag d. 11 marts kl.18:30 , hvor modstanderen er FC Helsingør i første runde af den nye eSuperliga-sæson. Første ærkefjende-opgør er programsat til d. 25. marts, hvor der venter revanche imod FC København kl. 19:45. Du vil kunne se eSuperliga på TV3 Max og Viaplay på onsdage og torsdage fra kl. 17.

“Forventningerne til den kommende sæson er, at vi slutter i top 4 i grundspillet, og derved sikrer os direkte deltagelse til Finals. Når vi først er i Finals, vil vi gå efter at vinde eSuperligaen.” fortæller coach Mikkel Haller om forventningerne til den kommende sæson i eSuperligaen.

Truppen til eSuperliga sæson 4:
– Mudi
– Don Oli
– Ibo AlBacha
– Mr. Lillelys
– Haller (Træner)

Turneringsformat:
– Grundspil med 15 hold
– Playoff runde om kvalifikation til slutspillet
– Finale event som knockout slutspil, også kaldet ‘Finals’

Præmiesum:
Den samlede præmiepulje i sæson 4 er på hele 365.000,-, hvor vinderen tager 180.000,- med hjem!

Bliv forårs klar i Lyngby Shoppen – Find dit merchandise gennem linket
Shop dit merchandise her

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy