Nielsen: Ingen undskyldninger

Efter en hektisk uge med fokus på meget andet end fodbold var det en fattet Christian Nielsen, som vi fangede efter 3-0-nederlaget mod AaB. Cheftræneren var selvsagt ikke tilfreds med resultatet eller præstationen, men ville ikke undskylde den med hverken corona-karantæner eller de særlige omstændigheder uden for banen.

Hør fra Christian Nielsen her

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Sævar Magnùsson på tavlen i EM-playoff

Henover weekenden spillede Sævar Magnùsson og det islandske U21-landshold deres første playoff-kamp om at komme til EM. Vores islandske angriber hjalp dem godt på vej med en scoring til 1-0, men desværre løb gæsterne fra Tjekkiet med sejren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products