Mortensen på tavlen for det danske U16-landshold

Det danske U16-landshold har i slutningen af februar været afsted på træningstur til England, hvor der ventede tre træningskampe for de danske talenter. Her mødte holdet England, Spanien og USA i tre træningskampe, hvor spillerne fik muligheden for at vise sig frem for landstræneren. Her kom Gustav Mortensen på tavlen i den sidste kamp for Danmark, da venstrebacken lynede i storsejren over USA.

(På billedet ses Gustav Mortensen med #5 og Oliver Sylvest med #9)

Oplev stemningen på Lyngby Stadion
Køb billet til Lyngby – FC København HER!

Første kamp for det danske U16-landsholds tur til fodboldens hjemland var imod England som skulle vise sig at blive en svær kamp for de danske talenter. Oliver Sylvest startede kampen i angrebet for danskerne, hvor det Kongeblå-talent fik en halvleg, inden han blev skiftet ud i halvlegen hvor Danmark var bagud med 2-0. Kampen endte 4-0 til England, og Gustav Mortensen fik de sidste 10 minutter af opgøret.

England 4-0 Danmark
D.19 februar, Burton, England

Få dage efter skulle talenterne igen i kamp, da Spanien ventede i endnu en stor test for U16-landsholdet. Her startede Gustav Mortensen på venstrebacken og spillede hele opgøret imod Spanien. Her kom danskerne bedre med og spillede en fin kamp til trods for resultatet og 3-0 sejren til Spanien. Oliver Sylvest fik de sidste 20′ minutter af kampen, da han erstattede Asbjørn Søndergaard i det 72′ minut.

Danmark 0-3 Spanien
D.21 februar, Burton, England

Sidste opgør for de danske U16-talenter bød to startpladser for begge Lyngby-talenter, hvor Oliver Sylvest startede i angrebet, samt Gustav Mortensen startede på venstrebacken. Kampen blev en ren fodboldopvisning, hvor Gustav Mortensen åbnede den danske målkonto efter 26′ minutter. Kampen endte med en solid 6-1 sejr over USA, som var sidste kamp på træningsturen.

Danmark 6-1 USA
D.24 februar, Burton, England

Bliv forårs klar i Lyngby Shoppen – Find dit merchandise gennem linket
Shop dit merchandise her

Læs også: Sæsonkort-priserne er halveret – Køb dit halvårssæsonkort

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (C): Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products