2-0-sejr i forårspremieren mod Esbjerg fB!

Modstander: Esbjerg fB
Spillested: Lyngby Stadion
Tid & dato: Kl. 14:00 – D. 23. februar

I årets første hjemmekamp på Lyngby Stadion var det Esbjerg fB, der var på besøg, og det var et opgør med en direkte konkurrent i bundstriden. Læs mere nedenfor.

Køb billet til FCK-kampen på Lyngby Stadion her
Lyngby BK – FC København

1-0 efter Lyngby overtag i første halvleg
Kampen startede med Lyngby på bolden, og det var et kongeblåt mandskab, der ville frem på banen. Første chance faldt til Rezan Corlu, som midt i feltet tog et lækkert træk og var fri, men hans skud endte lige forbi. Få minutter efter var udeholdet farlige. Lidt tilfældigt endte bolden hos Mohammed Dauda, og det var kun en klasseredning fra Thomas Mikkelsen, der forhindrede en Esbjerg-scoring. Men efter 15 minutter blev Lyngby Stadion sendt i ekstase. Emil Nielsen rundede Søren Reese på kanten, og så sendte han kuglen ind foran mål. Her var Frederik Gytkjær lynhurtig, og han fik bakset bolden over stregen. Godt mål!

Bare to minutter senere var Lyngby tæt på igen. Patrick da Silva sendte et skarpt indlæg ind over, og Emil Nielsen var bare en skostørrelse fra at fordoble føringen! Lyngby fortsatte presset, og godt halvvejs i opgøret blev bolden vundet højt. Her fik Corlu bolden, og han driblede mod mål og snød en mand, hvorefter han hakkede mod kassen. Desværre sneg bolden sig lige udenom stolpen. Tæt på! Esbjerg ville ikke meget, og Lyngby blev ved med at have overtaget. Med godt ti minutter igen sendte Pascal Gregor en flot aflevering i dybden til Gyt’, der tog bolden lækkert med. Han kom igennem til målmanden, der desværre fik gjort sig stor nok til at forhindre endnu en Gytkjær-scoring. Kort før pause havde gæsterne et rigtig farligt forsøg, og heldigvis var Ante Erceg uskarp, og han hamrede bolden langt over mål. Der blev ikke scoret mere i første halvleg, og dermed stod den 1-0 til De Kongeblå.

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet.
Køb dit sæsonkort her

Lyngby lukkede ballet kort før slutfløjt
Lyngby fortsatte hvor de slap, og Emil Nielsen sendte på kæk vis Gyt fri med hælen, der var alene med målmanden. Han forsøgte sig med et lob, der desværre sejlede lige forbi mål. Kort efter var det farligt igen. Da Silva kom til baglinjen, og han missede lige med nød og næppe en blå mand på midten. Esbjerg kom bedre med i opgøret, og hjemmeholdet accepterede at være mere farlige på omstillinger, hvor både Gytkjær, Emil Nielsen og Corlu lurede hele tiden. Dog kom der ikke rigtig nogen chancer til begge hold, hvor kampen også blev sværere og sværere at spille grundet den tiltagende regn. Efter 70 minutter var Gregor imidlertid tæt på. Han kom højest på et hjørnespark, og hans hovedstød endte lige forbi den ene opstander.

Med lige over ti minutter igen var indskiftede Magnus Westergaard tæt på. Kasper Jørgensen lagde et indlæg fra højre, og det var ikke meget, der manglede, så kunne den unge akademi-mand have gjort det til 2-0. Esbjerg forsøgte at lægge et tryk, men det var hjemmeholdet, der var farligst. Da Silva drev bolden frem og fandt Corlu midtfor målet. Han huggede mod kassen, men inden for Vito Mannones rækkevidde. Tre minutter før slutfløjt fik Gustav Marcussen og Corlu lukket kampen. De blev sendt afsted i en omstilling, og i to forsøg fik Gus’ fundet Corlu på midten. Med et køligt træk blev han fri, og han lagde den stensikkert i hjørnet til 2-0. Der blev ikke scoret mere i opgøret, og så kunne De Kongeblå fejre tre point med de 3.114 fans, der var mødt frem! Tak for støtten!

Husk vi spiller næste hjemmekamp på søndag d. 15. marts, hvor FC København gæster Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub 2 – 0 Esbjerg fB

Tilskuertal: 3.114

Målscorere:
1-0, Frederik Gytkjær / Lyngby Boldklub 15′
Gult kort – Jeppe Brinch / Esbjerg fB 33′
Gult kort – Jacob Lungi Sørensen / Esbjerg fB 55′
Gult kort – Ante Erceg / Lyngby BK 69′
2-0, Rezan Corlu / Lyngby Boldklub 87′

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen, Lasse Fosgaard (Kasper Jørgensen ind 45′), Pascal Gregor, Nicolai Geertsen, Frederik Winther, Patrick da Silva, Mathias Hebo, Kasper Enghardt, Rezan Corlu, Emil Nielsen (Magnus Westergaard ind 69′) og Frederik Gytkjær (Gustav Marcussen ind 81′)

Bænken: Frederik Schram, Lasse Nielsen, Gustav Marcussen, Kevin Tshiembe, André Riel, Kasper Jørgensen, Magnus Westergaard.

Læs også: Sæsonkort-priserne er halveret – Køb dit halvårssæsonkort

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products