Adidas, Jetbull & Brolægning Sjælland præsenterer den nye hjemmebanetrøje

Mange har spurgt efter den nye hjemmebanetrøje – Og nu er den her!

Efter et år 2019 med FNs 17 Verdensmål på trøjerne af vores 3F-Superliga hold, erstattes disse af vores hovedsponsor Jetbull samt Brolægning Sjælland til forårssæsonen her i 2020. Trøjerne har allerede fået deres debut i forårspræmieren ude imod FCM mandag aften på den jyske hede. Jetbull har allerede været hovedsponsor for De Kongeblå siden sommeren 2019, hvor virksomheden har lagt navn til udebanetribunen samt afholdt adskillige events på Lyngby Stadion hele efteråret igennem. Brolægning Sjælland er hovedsponsor for klubbens talentfulde U19-hold, men har nu opgraderet deres sponsoratet og kommer på trøjerne af 3F-Superligaholdet 2020. 

Køb billet til årets første kamp på Lyngby Stadion her
Lyngby BK – Esbjerg fB

Trøjerne koster 549,- og kan allerede købes på unisport.dk, samt de bliver snart tilgængelige hos Lyngby Shoppen online samt i shoppen på Lyngby Stadion.

Hjemmebanetrøjen 2020 er Adidas modellen Trio 19, og trøjen er 100% produceret af genanvendt polyester i den flotte Kongeblå-farve.
Udebanetrøjen kommer til at være en ny model sammenlignet med 2019, hvor Adidas Tamela 18 trøjen kommer til at stå knivskarpt i den Dannebrog-røde og hvide farve.

Den nye 2020 hjemmebanetrøje
KØB DEN HER!

Læs også: Sæsonkort-priserne er halveret – Køb dit halvårssæsonkort

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products