Nederlag i forårspremieren mod FCM

Modstander: FC Midtjylland
Spillested: MCH Arena
Tid & dato: Kl. 19:00 – D. 17. februar

I forårspremieren af 3F Superligaen ventede FC Midtjylland på MCH Arena, og det var dermed noget af en opgave, som Christian Nielsen drenge skulle op imod denne mandag aften. Læs mere nedenfor.

Køb billet til årets første kamp på Lyngby Stadion her
Lyngby BK – Esbjerg fB

FC Midtjylland foran efter overtag
Opgøret startede med hjemmeholdet i teten, hvor Lyngby-holdet afviste bravt, når Midtjylland forsøgte indlæg gang på gang. Første nærgående forsøg kom efter godt et kvarter. Awe Mabil huggede et frispark i muren, og så faldt bolden til Mikael Anderson, der heldigvis skød på stolpen og ud igen. Midtjylland var klart mest på bolden, og de havde det klare overtag, men efter små tyve minutter var Lyngby farlige på en omstilling. Emil Nielsen blev sendt afsted dybt, og fra kanten af feltet fandt han Frederik Gytkjær, der desværre hakkede over kassen. Samme Gytkjær var på færde få minutter senere. Gyt opfangede et boldtab og tog turen direkte mod FCM-målet, men igen manglede skarpheden, og bolden endte over mål.

Det var en periode med gang i. Kort efter ramte Erik Sviatchenko overliggeren, da et hjørnespark kom tæt under mål, men igen kunne Lyngby ånde lettede op, da de fik clearet bolden i sidste ende. Efter 30 minutter gik den så ikke mere. En lang bold fik lov at gå hele vejen til Anders Dreyer, der sparkede bolden udenom Mikkelsen, og så stod den 1-0. Og Midtjylland-presset fortsatte. Alexander Scholz tog turen nede bag fra og kom igennem med Lyngby-målmanden, der diskede op med en flot redning.

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet.
Køb dit sæsonkort her

Midtjylland mest effektive i anden halvleg
De sortklædte kom bedst ud efter pausen, og Scholz var tæt på efter en dødbold, men han headede lige forbi den ene stolpe. De Kongeblå forsøgte sig stadig på omstillinger, og Rezan Corlu fik sendt Lasse Fosgaard afsted i dybden, hvor han lagde den indover, men den blev blokeret lige for næsten af en Lyngby-mand. Lyngby fik spillet sig godt med i opgøret, som anden halvleg skred frem, og Kevin Tshiembe fik forsøgt sig efter et hjørnespark, som Corlu serverede, men hovedstødet endte over mål. Desværre var det Midtjylland, der fordoblede deres føring. En bold blev sendt mod mål, hvor Mabil stod lige foran Mikkelsen, og med hælen fik han bolden i mål til 2-0.

Det slog imidlertid ikke Lyngby ud, og de fortsatte med overtaget i boldbesiddelse, hvor de dog havde svært ved at bryde hjemmeholdet op, der forsvarede sig godt. Indskiftede Magnus Westergaard havde et skud mod mål, men det manglede præcision og var ved siden af. Lyngby forsøgte og forsøgte mod slutningen, men det gav ikke udbytte, og så endte FC Midtjylland med at vinde 2-0. Tak for støtten.

Husk vi spiller første hjemmekamp på søndag, hvor Esbjerg fB gæster Lyngby Stadion. Der er stor fastelavnsteam, og billetter starter fra bare 70 kr.

Gå ikke glip årets første kamp på Lyngby Stadion her
Lyngby BK – Esbjerg fB

FC Midtjylland 2 – 0 Lyngby Boldklub

Målscorere:
1-0, Anders Dreyer / FC Midtjylland 30′
Gult kort – Marcel Rømer / Lyngby BK 57′
2-0, Awer Mabil / FC Midtjylland 72′
Gult kort – Patrick da Silva / Lyngby BK 79′
Gult kort – Rezan Corlu / Lyngby BK 88′

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen, Lasse Fosgaard, Pascal Gregor (André Riel ind 74′), Nicolai Geertsen, Kevin Tshiembe, Patrick da Silva, Mathias Hebo (Rezan Corlu ind 45′), Kasper Enghardt (Magnus Westergaard ind 78′), Marcel Rømer, Emil Nielsen og Frederik Gytkjær

Bænken: Frederik Schram, Frederik Winther, Gustav Marcussen, Rezan Corlu, André Riel, Kasper Jørgensen, Magnus Westergaard.

Læs også: Sæsonkort-priserne er halveret – Køb dit halvårssæsonkort

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products