Tre Kongeblå-talenter med U16-landsholdet til England

Mandag d. 17 februar drager U16-landsholdet på tur til ‘fodboldens hjemland’, hvor der på engelsk grund venter kampe imod værtsnationen England, Spanien og USA. Her er tre kongeblå-talenter endnu en gang med i truppen, hvor Gustav Mortensen, Lauge Sandgrav og Oliver Sylvest skal repræsentere Lyngby Boldklub. De tre kampe spilles på St. Georges Park, der ligger i Burton Up Trent, som er hjemsted for det engelske U16-landsholdet, der er værter til denne UEFA Development Tournament.

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
Køb dit sæsonkort her

Kampene bliver ikke vist på tv eller streaming, men det er muligt at følge med i opgørene samt få information omkring vores danske ungdomslandshold gennem Facebook-siden HER!

U16-landsholdets kommende kampe – Lokal engelsk tid:
England – Danmark
D.19 februar kl. 12.00 / St. Georges Park

Spanien – Danmark
D.21 februar Kl.12.00 / St. Georges Park

USA – Danmark
D.24 februar Kl.12 / St. Georges Park

Bliv klar i Lyngby Shoppen – Find dit merchandise gennem linket
Shop dit merchandise her

Vi ønsker de tre Lyngby-talenter held og lykke i det engelsk til de kommende landskampe!

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.