Nederlag i forkortet testkamp mod Nykøbing FC

Modstander: Nykøbing FC
Spillested: Lyngby Stadion
Tid & dato: Kl. 12:30 – D. 11. februar

I sidste test inden starten på forårssæsonen af 3F-Superligaen mod FC Midtjylland d. 17. februar, ventede Nykøbing FC fra 1. Division på banerne ved Lyngby Stadion. Læs mere nedenfor.

Køb billet til årets første kamp på Lyngby Stadion her
Lyngby BK – Esbjerg fB

1-0 til NFC efter chancerig halvleg 
Det kongeblå mandskab startede bedst, og de satte sig hurtig på boldbesiddelsen. Første chance kom efter et lille kvarter. Rezan Corlu slog en lækker bold i dybden til Magnus Warming, der trak til baglinjen og lagde den indover til Gustav Marcussen, der desværre skød forbi mål i en god position. Kort efter havde André Riel en afslutning, efter Adam Sørensen-forarbejde, men hans afslutning sad lige på målmanden. Selvom Lyngby havde haft overtaget, så var det Nykøbing, der fik bolden først i kassen efter et straffespark, som Mikkel Dahl scorede på i det 17. min. Lyngby-holdet fortsatte imidlertid overtaget, og efter en lille halv times spil var Riel tæt på. Adam Sørensen blev efter flot opspil sendt til baglinjen og sendte den indover, hvor bolden fandt Riel, men hans forsøg manglede saft og kraft.

Nykøbing havde også nogle gode angreb ind i mellem, blandt andet på godt forarbejde af Emilio Simonsen, men det var Lyngby, som var farligst. Efter præcis 30 minutter sendte Gus’ Riel fri på kanten af feltet, og han knaldede hårdt til bolden, som ramte overliggeren og ud. Tæt på! Efter den chance tog Nykøbing over, og kort før pausen havde de en god chance, da bolden blev spillet hårdt på tværs i feltet, men heldigvis gik bolden hele vejen igennem uden at ramme en NFC-mand. Det slog dog ikke Lyngby. I sidste minut af første halvleg endte bolden for fødderne af Magnus Westergaard, der fik hugget mod kassen, men den sneg sig lige udenom den ene opstander. Tæt på! Det blev dog ikke til mere, og så kunne NFC gå til pause foran 1-0.

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet.
Køb dit sæsonkort her

2. halvleg stoppet på grund af torden
Lyngby byttede i pausen hele holdet og skulle forsøge at komme tilbage i kampen. Allerede efter knap et minut fik De Kongeblå deres første chance. Et forsøg fra Marcel Rømer i højre side af NFC-feltet blev rettet af og fandt næsten Emil Nielsen tæt under mål, men bolden gik i sidste ende ud til hjørnespark. Efter 14 minutter af 2. halvleg brændte det kort efter hinanden på i begge ender: Først var det en dårlig clearing efter et frispark fra NFC der gav en chance midt i feltet. Skuddet endte dog i favnen på Thomas Mikkelsen og på det efterfølgende kontraangreb løb Frederik Gytkjær fra sin direkte modspiller og lobbede bolden over målmanden inden den blev clearet på stregen.
Næste chance skulle vise sig, få minutter efter, at tilfalde NFC da de på et kontra-angreb kom frem til en god chance. Bolden blev spillet på siden af den sidste Lyngby-forsvarer, men inde foran mål stod Pascal Gregor klar til at afvise det efterfølgende indlæg.

Der skete generelt ikke meget i anden halvleg og efter 34 minutter blev kampen stoppet på grund af torden omkring Lyngby Stadion. Dermed ender sidste testkamp med et 0-1 nederlag til De Kongeblå.

Bliv forårsklar i Lyngby Shoppen
Shop dit merchandise her

Lyngby Boldklub 0 – 1 Nykøbing FC

Målscorere:
0-1, Mikkel Dahl (straffe) / Nykøbing FC FC 17′

Startopstilling: 
Frederik Schram, Lasse Nielsen, Frederik Winther, Adam Sørensen, Gustav Marcussen, Jesper Christjansen, Rezan Corlu, André Riel, Magnus Warming, Kasper Jørgensen, Magnus Westergaard.

Bænken: Thomas Mikkelsen, Kasper Enghardt, Patrick da Silva, Lasse Fosgaard, Nicolai Geertsen, Emil Nielsen, Kevin Tshiembe, Mathias Hebo, Pascal Gregor, Frederik Gytkjær og Marcel Rømer – ALLESAMMEN IND EFTER 45′

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products