Remis mod Östersunds FK efter jævnbyrdig affære

Modstander: Östersunds FK
Spillested: Estádio da Nora, Portugal
Tid & dato: Kl. 15:30 – D. 6. februar

I den anden test på træningslejren i Portugal ventede det svenske hold Östersunds FK, der sidste sæson blev nummer 12 i den svenske Allsvenskan. Lyngby-mandskabet spillede endnu en god kamp, og især i anden halvleg havde de flere gode perioder på bolden. Den kongeblå kasse blev sat ind af André Riel. Læs mere nedenfor.

Køb billet til årets første kamp på Lyngby Stadion her
Lyngby BK – Esbjerg fB

0-0 efter jævnbyrdig og chancefattig halvleg
Opgøret startede jævnbyrdigt med begge mandskaber, der gerne ville presse frem og spille frem af banen. Det var De Kongeblå, der fik kampens første chance, og det var en god en af slagsen. Et hjørnespark blev slået knivskarpt, og tæt under mål havde Nicolai Geertsen løbet sig fri, og han fik headet mod mål, men desværre diskede Östersunds-målmanden op med en flot redning. De svenske modstandere havde flere opspil til chancer, men de blev aldrig rigtig farlige. Efter en lille halv time havde Marcel Rømer et godt forsøg mod mål, men han skød ved siden af kassen. Lige før pausenteen måtte Thomas Mikkelsen i aktion, da en svensk angriber blev fri efter en god stikning, og heldigvis blev Mikkelsen den største i den duel, da han reddede på fornem vis. Der blev ikke scoret i første halvleg, og dermed kunne de to hold gå til pause med stilningen 0-0 efter en jævnbyrdig og chancefattig affære.

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet.
Køb dit sæsonkort her

Remis efter Lyngby-overtag i anden halvleg
Ligesom i første halvleg var det Lyngby-mandskabet, der kom bedst ud. Mathias Hebo lagde et skarpt indlæg fra venstre, som Frederik Gytkjær fik snittet, men ikke med nok, og derfor endte den ved siden af mål. Östersunds var også farlige. Et skud fra kanten af feltet blev rettet af, og det var kun få centimeter, der holdt dem fra føringen. Den fik de dog efter små ti minutter af anden halvleg. De slog bolden ind fra højre, og indlægget sad lige i foden på en svensk mand, der kunne score til 1-0. Lyngby-mandskabet reagerede fint efter scoringen og havde flere lange perioder på bolden, men uden de store chancer. Med godt 20 minutter igen blev Rezan Corlu sendt i dybden, og han fik faktisk bolden forbi målmanden, der var langt ude, men bolden blev clearet tæt under mål.

De Kongeblå fortsatte overtaget i anden halvleg, og godt fem minutter før tid gav det pote. Patrick da Silva serverede en sukkerbold ind i feltet, der sad lige i panden på André Riel, der kraftfuldt headede bolden i mål til udligning! Flot mål! Samme Riel var på færde bare få minutter efter. Den svenske målmand missede en lang bolden, og fra en spids vinkel fik Lyngby-angriberede afsluttet, men keeperen nåede tilbage og reddede bolden få centimer fra stregen. Tæt på! Desværre blev overtaget ikke omsat til flere mål, og dermed endte det med 1-1-remis mellem de to hold.

Bliv forårsklar i Lyngby Shoppen
Shop dit merchandise her

Lyngby Boldklub 1 – 1 Östersunds FK

Målscorere:
0-1, / Östersunds FK 54′
1-1, André Riel / Lyngby Boldklub 70′

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen, Kasper Enghardt, Patrick da Silva, Lasse Fosgaard, Nicolai Geertsen, Emil Nielsen, Kevin Tshiembe, Mathias Hebo Pascal Gregor, Frederik Gytkjær og Marcel Rømer

Bænken: Frederik Schram, Lasse Nielsen, Frederik Winther, Gustav Marcussen (Ind –> Kevin Tshiembe 70′), Rezan Corlu (Ind –> Kasper Enghardt 28′), André Riel (Ind –> Emil Nielsen 35′), Magnus Warming (Ind –> Frederik Gytkjær 80′), Kasper Jørgensen (Ind –> Lasse Fosgaard 75′), Magnus Westergaard og Ertugrul Teksen.

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier