Fire partnerforlængelser i Lyngby-netværket

Vi kan endnu en gang præsentere jer for fire partnere, som har forlænget deres partnerskaber med Lyngby Boldklub! De fire partnere som har forlænget deres engagement hos De Kongeblå er Textrovert, Skjern Bank, Nykredit og Efsen UV & EB Technology. Er du interesseret i, hvem disse partnere er, så kan du læse mere om dem lige her:

Textrovert
Textrovert er et marketingsselskab, der er skabt af Liselotte Foverskov, der arbejder med Skyen og synlighedsteknologier. Hun har +10 års erfaring som system administratorer og erfaring som kanaludviklingsmanager. Hun kan give dig unikke vinkler på din kampagne, case studier, events og meget mere. Du kan læse mere og kontakte Textrovert her.

Skjern Bank
I Skjern Bank lægger de vægt på nærvær og personlig kontakt. De lytter til dine ønsker og planer og bruger det personlige kendskab til at sammensætte den bedste løsning til dig. Skjern Bank hjælper både private og erhvervskunder, og de håndterer sager, så de bliver tilpasset 100% til din virksomhedsprofil. De kan også hjælpe med alt indenfor pension, lån, bolig, forsikringer og mere. Du kan læse mere og kontakte Skjern Bank her.

Nykredit
I mere end 165 år har Nykredit hjulpet danske familier til at eje deres hjem og danske virksomheder til at vokse. Det vil de fortsat gøre, hvor tryghed og stabilitet har kendetegnet dem og deres kerneprodukt siden 1851. De beskriver selv forholdet til deres kunder som “Vi er skabt af vores kunder – til vores kunder. Og som noget særligt er vi overvejende ejet af en forening, der repræsenterer kunderne. Hver eneste dag året rundt har vi fokus på vores seks løfter. De seks løfter udgør kernen i vores vision, og de fortæller vores kunder, partnere, medarbejdere, ejere, investorer og samfundet, hvad de kan forvente af os.”. Du kan læse mere om Nykredit og kontakte dem her.

Efsen UV & EB Technology
Efsen UV & EB beskæftiger sig med avanceret UV og EB teknologi, og de har gjort det siden 1986. De har base i Holte, men de har også kunder i hele Europa og resten af verden, hvor de har et diverst produkt portfolio. Du kan læse mere om Efsen UV & EB Technology og kontakte dem her.

Læs mere om vores partnermuligheder her

Læs også: Sæsonkort-priserne er halveret – Køb dit halvårssæsonkort

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products