Hebo: Dejligt at være tilbage

Det var en meget glad Mathias Hebo, vi snakkede med, efter skiftet til Lyngby Boldklub var gået igennem. Han kunne ikke fjerne smilet, da han snakkede om at være tilbage på Lundtoftevej, og han glæder sig utroligt meget til at komme i gang igen sammen med resten af klubben.

Bliv en del af fællesskabet her

Hør interviewet med Hebo her.

Læs også: Sæsonkortpriserne er halveret – Køb dit halvårssæsonkort

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products