Opstartsprogram vinter 2020

Drengene er blevet sendt på velfortjent ferie, men vi har allerede opstartsprogrammet klar for, når de kongeblå spillere vender tilbage til træning i uge 2. Herefter venter opstarten frem mod forårets Superliga-sæson, som starter i weekenden uge 7, og vi begynder mod FC Midtjylland på MCH Arena. Nedenfor har vi det meste af opstartsprogrammet klar til jer, hvor der kan opstå ændringer.

Husk vi har opdateret vores sæsonkort-priser, så der nu er halv pris

Fredag den 17/1 13:00 – Hansa Rostock – Lyngby Boldklub
Tirsdag den 21/1 kl. 16:00 – Lyngby Boldklub – Hvidovre IF
Lørdag den 25/1 14:00 – Helsingborg – Lyngby Boldklub
Mandag den 17/2 kl. 19:00 Superliga-start MCH Arena mod FC Midtjylland

Skulle kampe eller tidspunkter blive ændret, holder vi jer selvfølgelig opdateret. Skulle man have spørgsmål, er man velkommen til at skrive til Content & Marketing Manager Jesper Krogh Heitmann på: jkh@lyngby-boldklub.dk

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.