Distinto leverer årets julevin

Distinto – Autentisk vin siden 2002 leverer årets julevin til alle kongeblå fans. De giver 15 % rabat til alle jer kongeblå på hele deres sortiment, og så har de fundet frem til et udvalg af vine de selv vil anbefale til juleaften. Dem og bestilling kan du finde her.
 
De har også gjort det meget nemt for jer at modtage vinen, og det betyder at I enten kan få vinen tilsendt, hente den hos Distinto, eller hente vinen efter kampen på Lyngby Stadion mod Silkeborg den 15. december. Her vil de stå klar med alle bestillinger så du kan tage den med i forbifarten. Hør mere i videoen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products