Optakt & trup: De Kongeblå gæster Sydbank Park

Gå ikke glip af Black Friday-tilbud og lokalopgøret mod FC Nordsjælland
KØB BILLETTER HER

Efter en lang landsholdspause er det igen tid til Superliga-fodbold for Lyngby Boldklub, der denne weekend møder SønderjyskE på udebane. Her kommer De Kongeblå til opgøret med en sejr i bagagen fra sidste runde, hvor imod SønderjyskE har tabt deres seneste fire kampe i 3F-Superligaen. Dermed er der lagt op til et tæt og spændende opgør, hvor tre point for Lyngby kan være med til at øge afstanden til bunden yderligere. Vi håber at se en masse Kongeblå-fans i Haderslev, når kampen sparkes igang kl. 12:00 på Sydbank Park!

Truppen til kampen: 
28. Frederik Schram
31. Thomas Mikkelsen
3. Lasse Nielsen
4. Patrick da Silva
6. Frederik Winther
7. Jesper Christjansen
8. Gustav Marcussen
9. Lasse Fosgaard
10. Rezan Corlu
11. André Riel
14. Nicolai Geertsen
15. Emilio Simonsen
16. Emil Nielsen
17. Adam Sørensen
18. Kevin Tshiembe
20. Kasper Jørgensen
21. Kasper Enghardt
26. Frederik Gytkjær
30. Marcel Rømer

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
KØB DIT SÆSONKORT HER

Rundens modstander: SønderjyskE
Glen Riddersholms tropper fra Haderslev er inde i en dårlig stime og kommer til opgøret med nederlag i de seneste fire kampe i 3F-Superligaen. Holdet har aktuelt 18 point, hvilket rækker til en 10-plads i 3F-Superligaen kun fire point efter De Kongeblå på 8-pladsen med 22 point efter 16 kampe. Dermed kan en sejr til Lyngby skabe stor afstand til bunden, hvorimod en SønderjyskE-sejr kan lukke hullet op til holdene midt i rækken. Topscorer Mart Lieder med 6 mål i indeværende sæson er værd at holde øje med efter sidste opgør mellem de to hold. Her straffede Lieder Lyngby-holdet tilbage i Juli-måned med to mål og en assist, da sønderjyderne vandt med 3-0.

Adgangsforhold
Til opgøret ude imod SønderjyskE på Sydbank Park, vil vi blive tildelt et overdækket udebaneafsnit bag det ene mål. Billetter til opgøret kan både købes i døren på stadion eller online, hvor en voksen billet koster 100,- og en børnebillet til 50,-. Sydbank Park er godt forbundet med motorvej E45, som ligger 6 km fra Haderslev med gode indfaldsveje, som fører bilister direkte til stadion. Parkering for fans der kommer i bil til Sydbank Park, er det muligt på Gymnasiestien i den sydlige ende af stadion.

Læs mere omkring forhold og priser på Sydbank Park her!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter

Foto: (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products