LYNGBYS NYE, STORE ERHVERVSNETVÆRK

I tirsdags var tre af Lyngbys stærke handels- og erhvervsnetværk samlet på Lyngby Stadion, da det første ”Godmorgen-netværksmøde” blev afholdt.

55 morgenfriske, lokale erhvervsvirksomheder var mødt op til et spændende netværksmøde, som er arrangeret i samarbejde mellem Lyngby-Taarbæk Vidensby, Lyngby Boldklub og Handelsforeningen. Netværket skal være supplement til de respektive netværk, og i Lyngby Boldklub glæder man sig over det nye initiativ:

“Det er fedt at være en medspiller i forhold til at samle alle byens virksomheder, som deltager i kommunes tre stærke netværk. Der er så mange virksomheder, der gerne vil denne her by, og det her intiativ var et skridt i den rigtige retning. Vi vil have ‘hele byen med’, og der er vi bestemt ikke de eneste” siger Adm. direktør i Lyngby Boldklub, Andreas Byder.

Arrangørerne planlægger yderligere netværksmøder i 2020, og vil du høre mere, kan du kontakte Rikke Baden Andersen på . Vi har samlet en stemningsvideo for dagen, som I kan se nedenfor #HeleByenMed

Gå ikke glip af lokalopgøret mod FC Nordsjælland
KØB BILLETTER HER

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy