VIDEO – Nielsen: Holdet tilpassede sig flot

Christian Nielsen var tilfreds med Lyngby-mandskabets indsats, som tilpassede sig kampbilledet flot, og de fik vendt kampen mod et hold, som er gode til at forsvare sig. Derudover var han glad for, at flere spillere stemplede rigtig fornuftigt ind, og at alle er klar, når de får chancen, da der er brug for alle i truppen.

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
Køb dit sæsonkort her

Hør fra cheftræneren her

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Foto: (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products