Kom til (u)hyggelig dag mod Horsens på søndag

Et udsolgt Lyngby Stadion var proppet til renden, da 8.547 tilskuere overværede braget mod Brøndby IF! Allerede på søndag er der kamp på grønsværen igen, når Den Gule Fare fra AC Horsens tørner sammen med De Kongeblå fra Lyngby Boldklub. Vi håber selvfølgelig, at der igen vil være proppet med tilskuere på lægterne, så vi sammen kan skabe nogle ligeså flotte rammer, som det var tilfældet mod Brøndby! ?

Køb din billet til kampen her

Eller du kan få din egen plads på stadion fra 50 kr, om måneden her og tilslutte dig de 600 andre sæsonkortholdere: https://shop.lyngby-boldklub.dk/season_cards

Det bliver en dag på stadion i Halloween-temaets tegn, hvor fanzonen vil være spækket med udklædte fanzonecrew, uhyggelige konkurrencer og andre skræmmende aktiviteter. Og der vil være gratis popcorn til alle udklædte børn. Der udover kigger Smokestack-BBQ også forbi med deres lækre burgere, som I ville kunne købe i Faxe Kondi Fanzonen. Aktiviteterne vil løbende blive opdateret, så husk at holde øje.

Vi håber at se en masse tilskuere på lægterne, så vi sammen kan gøre tilværelsen ekstra uhyggelig for østjyderne ?

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto: Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy