U17 vinder Feretti Hotels Cup 2019

Vores U17-mandskab har i disse dage været afsted ved Feretti Hotels Cup i Italien, og det blev til særdeles god tur for de kongeblå talenter, der kunne tage sølvtøj med hjem til Kongens Lyngby. Modstanderne i gruppespillet hed Fano (et akademi til Juventus), Pesaro og Liverpool. Herefter ventede Bournemouth, hvorefter Liverpool igen var modstanderen i finalen.

Køb din billet til Horsens-kampen her

I første kamp ventede mægtige Liverpool, og det blev et opgør i et højt og intenst tempo, hvor kampen var på et højt niveau. Dette passede de kongeblå drenge fint, som endte med at hive en flot 3-1-sejr hjem efter en gennemført præstation. I anden runde kom talenterne så hurtigt ned på jorden igen, da de spillede 2-2 mod de lokale helte fra Fano. Derfor skulle der bruges i en sejr i sidste kamp, og den blev også sikret ved 1-0 mod italienske Pesaro, hvilket sikrede videre avanchement til semifinalen.

Her ventede Premier League-mandskabet Bournemouth, som på papiret var en svær opgave. Det blæste Lyngby-mandskabet på, og de gik ud og vandt kampen stensikkert med 3-0, hvilket sikrede finalenpladsen, hvor de igen skulle møde Liverpool.

Liverpool stillede i finalen med fire engelske landsholdspillere, og Lyngby-holdet var pisket til at spille op til sit bedste. Det gjorde de også, og i første halvleg kunne de gå til pause foran 2-0 efter at have været klart bedst. I anden halvleg kom Liverpool stærkt igen og fik reduceret, men Lyngby-drengene kæmpede bravt, og med en heroisk indsats fik de spillet 2-1 hjem. Dermed kunne de kalde sig vindere af Feretti Hotels Cup 2019. Flot præstation af de unge Lyngby-talenterne og stort tillykke! Nu venter den hjemlige liga igen, hvor de skal forsøge at forsvare deres nuværende delte-førsteplads i gruppen.

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products