Panjeskovic nettede for U17-landsholdet i succesfuld EM-kvalifikation

Det danske U17-landshold spillede i sidste uge EM-kvalifikations kampe i Sverige, hvor Filip Panjeskovic repræsenterede Lyngby Boldklub. Her skulle U17-landsholdet møde Færøerne, Litauen og Sverige, hvor der skulle spilles om en plads til Elite-Round samt chancen for at kvalificere sig til U17-EM. Unge Panjeskovic fik spilletid i alle tre kampe for landsholdet, hvor det kastede en enkelt scoring af sig for det Kongeblå-talent som du kan finde længere nede i artiklen!

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
Køb dit sæsonkort her

Danmark 6-1 Færøerne
Første kamp for det danske U17-lamndshold blev spillet på Laröds IP i Helsingborg, hvor modstanderen var Færøerne og kampen blev overværet af 357 tilskuere. Her startede Panjeskovic inde for Danmark i midterforsvaret, hvor danskerne kunne gå til pausen med en sikker føring på 2-0. Panjeskovic blev skiftet ud i halvlegen efter at have holdt nullet og herefter blev Færøerne kort midt over. Danmark fik scoret fire mål i anden halvleg og dermed endte kampen med en sikker 6-1 sejr og fik en fremragende start på turneringen.

Danmark 6-1 Litauen
Tre dage efter sejren over Færøerne, var næste modstander for U17-landsholdet Litauen hvor holdet skulle bygge videre på den lovende start. Her var Filip Panjeskovic igen i startopstillingen for Danmark, som startede i midterforsvaret. Danmark lagde bedst ud og kom foran efter bare 3′ minutter af opgøret. Den stilling blev udbygget og danskerne kunne gå til pause med en 2-0 føring. Panjeskovic spillede 60′ minutter af kampen inden han blev skiftet ud og kampen endte (igen) med en sikker 6-1 sejr til det danske U17-landshold. Dermed var der lagt op til en gruppe finale imod Sverige i sidste kamp.

Danmark 5-1 Sverige (Panjeskovic 3-1, se målet her efter 1.30 inden i videoen)
Sidste opgør til EM-kvalifikationen var imod Sverige, hvor der var en plads til Elite Runden på spil. Filip Panjeskovic var endnu engang i startopstillingen for Danmark, der allerede efter 6′ minutter kom bagud 1-0. Herefter så U17-landsholdet sig ikke tilbage og kom på 2-1 efter 32′ minutter. Kort inden pausen tog Panjeskovic turen fra midten af banen, satte sin direkte modstander af og sendte kuglen i mål 25 meter udefra og sikrede dermed Danmark en pauseføring på 3-1. Anden halvleg bød på to scoringer, som begge blev sat ind af Danmark og derfor vinder Danmark yderst fortjent 5-1 og er dermed videre til Elite runden efter 3 sejrer og en målscorer på 17-3.

Der vil være lodtrækningen til Elite runden den 2 og 3 december hvor der efterfølgende skal spilles direkte om billetter til U17 EM-sliutrunden!

Bliv Superliga-klar i Lyngby Shoppen – Find dit merchandise gennem linket
Shop dit merchandise her

U17-landsholdets samlede resultater: 
Danmark 6-1 Færøerne
Danmark 6-1 Lithauen
Danmark 5-1 Sverige

Hjælp De Kongeblå og bliv frivillig i Lyngby Boldklub
Læs mere her!

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (C): Fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products