Optakt & trup: Brøndby IF gæster Lyngby til årets hjemmekamp!

Modstander: Brøndby IF
Spillested: Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53A, 2800 Kgs. Lyngby
Kampstart: Kl. 18:00 – søndag d. 20 oktober
Kampsponsor: Brolægning Sjælland
Entré:
– Ved køb af billet online: Voksen 100,- / pensionister 70,- / børn 70,-
– Ved køb af billet på stadion: Voksen 130,- / pensionister 100,- / børn 100,-

Skal du med til Lyngby BK vs Brøndby IF?
KØB BILLET TIL KAMPEN HER

I morgen er det igen tid til Superliga-fodbold efter en lang landsholdpause, når Brøndby IF kommer på besøg. Kampen bliver en direkte duel om vigtige point, hvor gæsterne aktuelt har 19 point kun tre mere end De Kongeblå før denne runde. Lyngby-mandskabet har været godt kørende hjemme på stemningsfyldte Lyngby Stadion, hvor imod BIF har været skidt kørende på udebane i denne sæson. Dermed er der lagt op til en super spændende kamp, hvor vi nærmer os udsolgt, men du stadig kan sikre dig en plads gennem linket ovenfor.

Vores kære kampsponsor Brolægning Sjælland vil gerne forkæle de kongeblå fans lidt ekstra, og de giver de første 300 øl. Derudover vil der både for hjemme- og udeholdets fans være happy hour mellem kl. 16-17, hvor der vil være to øl for 50 kr., så der er endnu en grund til at komme tidligt. Husk at indgange åbner kl. 16, så man kan komme i god tid, og vi glæder os til et brag af en kamp!

Truppen til kampen:
28. Frederik Schram
31. Thomas Mikkelsen
4. Patrick da Silva
6. Frederik Winther
7. Jesper Christjansen
8. Gustav Marcussen
9. Lasse Fosgaard
10. Rezan Corlu
11. André Riel
14. Nicolai Geertsen
15. Emilio Simonsen
16. Emil Nielsen
18. Kevin Tshiembe
20. Kasper Jørgensen
21. Kasper Enghardt
22. Magnus Westergaard
25. Adnan Mohammad
26. Frederik Gytkjær
30. Marcel Rømer

Rundens modstander: Brøndby IF
Denne runde kommer storholdet fra Brøndby IF på besøg, når Lyngby Stadion slår dørene op for Superliga-fodbold igen efter en lang landsholdspause. BIF kommer til opgøret med en derby-sejr i bagagen, da rivalerne fra FC København blev besejret med hele 3-1. Dermed har holdet fra Vestegnen 19 point i 3F-Superligaen der placere dem på en sjetteplads inden opgøret på Lyngby Stadion. Brøndby har været skidt kørende på udebane i denne sæson, hvor det er blevet til en enkelt sejr, en uafgjort og tre nederlag. Sammenlignet med Lyngbys stærke hjemmebane med hele fire sejre og kun to nederlag er der lagt op til et spændende opgør denne søndag. Brøndby har i topscorer Wilczek med 10 sæsontræffere en særdeles farlig herre, som Lyngby-holdet skal have styr på for at have en chance for at få en sejr med fra opgøret.

Køb din billet til ÅRETS KAMP lige her

Adgangsforhold
Til kampe på Lyngby Stadion vil hjemmeholdets tilskuere skulle benytte indgangene på den nordlige side af stadion, og de skal gå igennem kolonihaverne, ved klubhuset og træningsbanerne, og udeholdets fans skal benytte indgangen i den sydlige ende af stadion – Indgang 1. Vi anbefaler parkering i god tid i Lyngby Idrætsby- eller DTUs parkeringspladser, der er tæt på Lyngby Stadion. Læs mere her for hjemme- og udefans til Brøndby-kampen!

Information – Fans af Lyngby Boldklub
– Lyngby fans skal benytte indgangsvejen igennem Havekolonien Stadion nord-øst fra Lyngby Stadion som ved alle andre kampe. Alle andre indgangsveje til stadion vil være lukket for at adskille fansene fra de to hold.
– Det er vigtigt at alle, som køber billet til opgøret, benytter den anviste plads på billetten, da vi forventer udsolgt af siddepladser på Lyngby Stadion
– Køb din billet i god tid for at sikre dig plads på Lyngby Stadion – På den måde sparer du også penge.
– Kom på Lyngby Stadion i god tid, for at undgå kø i indgangen – afsæt ekstra tid til at komme ind på stadion, til visitation og evt. parkering.
– Man skal være meldt ind i vores børneklub senest torsdag, hvis man skal anvende dette kort som adgang. Ellers giver det først adgang til næste hjemmekamp mod Horsens.
– Alle normale sæsonkort giver selvfølgelig adgang, som de plejer.

Information – Fans af Brøndby IF
– Brøndby IF fans skal til opgøret købe billet til udebaneafsnittet, hvor der er tildelt 2.600 pladser – der er pt. under 300 billetter tilbage.
– 600 af pladserne er på Østtribunen er overdækket og kræver speciel billet for at få adgang hertil. BIF ønsker stemningstribunen på dette afsnit, og alle som køber billet hertil vil få udleveret et armbånd ved indgangen, der giver adgang til det overdækkede afsnit – DETTE AFSNIT ER UDSOLGT!
– Alle fans skal benytte ‘Indgang 1’ i den sydvestlige ende af Lyngby Stadion bagved Jetbull-tribunen
– Det er IKKE tilladt at købe billet til Lyngby-afsnittene, hvor eventuelle fans fra udeholdet vil blive afvist i døren uden refundering af billetten
– Kom på Lyngby Stadion i god tid, for at undgå kø i indgangen – Forvent ekstra tid i forbindelse med parkting og visitering
– Indgangene åbner to timer før kampstart og der er Happy Hour fra kl. 16-17 med 2 fadøl for 50 kr.
– Husk at holde dig opdateret helt frem til kampstart.

Køb billet til Lyngby BK – Brøndby IF
Find din billet her!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Foto: (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products