Ubesejret U13 tager trofæ med hjem fra Göteborg!

Vi har endnu en succeshistorie fra vores ungdomsrækker, og denne gang er det U13, som er gået ubesejret igennem en turnering i Sverige!

Lyngby BK U13 sikrede sig titlen i Göteborg efter sejre over nogle af Sveriges største fodboldhold! De unge drenge spillede en meget flot turnering, hvor der var rigeligt med spilletid til hele truppen.

I det indledende gruppespil skulle Lyngby BK møde Göteborg, Brommapojkarna og Falkenberg. Hjemmeholdet fra Göteborg var det eneste hold i gruppespillet, som formåede at score på det stærkt spillende Lyngby BK U13 mandskab, som slog værterne 3-1. Senere hen lavede de to clean sheets mod Brommapojkarna og Falkenberg, som de slog 2-0 og 4-0. Den samlede Lyngby BK-målscore i gruppespillet endte derfor på hele 9-1 i kun tre kampe – en pragtpræstation af De Kongeblå!

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
Køb dit sæsonkort her

Lyngby BK bragte sig stensikkert i finalerunden.

Finalerunden bød på tre nye kampe til Lyngby, som denne gang skulle møde hold fra tre forskellige nationer. Den første kamp var mod det svenske storhold fra Malmø, og de to sidste kampe var mod polske Lechia Gdansk og norske Stabæk.

De unge drenge fra Kongens Lyngby lagde ud med en 1-0 sejr mod svenskerne, og de startede derfor finalerunden på bedst muligvis – nemlig med 3 point på kontoen!

I den anden finalekamp ventede polske Lechia Gdansk, men det stoppede ikke det kongeblå tog, som var i fuld fart fremad! Lyngby BK viste endnu en gang prøver på sit flotte spil, med en storsejr på 4-0, som sendte dem til tops i finalerunden. Disse to kampe mod Malmø og Lechia Gdansk bragte de unge drenge i den fornemme position, at de i udgangspunktet kun skulle bruge et enkelt point for at ende som vinder af turneringen i Göteborg!

Så skete der noget – Lyngby BK var bagud 0-4 til nordmændene fra Stabæk i den sidste finalerunde-kamp! Med tankerne på det ene point, som ville sikre Lyngby BK pokalen, kæmpede de unge drenge videre. På vaskeægte Liverpool manér – bare lidt bedre – kæmpede De Kongeblå sig tilbage på 4-4. Det ene point var i hus efter en vanvittig underholdende fodboldkamp. Uden at tage noget fra det formidable comeback viste det sig at det ene point ikke blev nødvendigt for Lyngby BK, da de havde gjort forarbejdet så flot, at de vandt turneringen, uden de behøvede at vinde deres sidste kamp. Dog betød det uafgjorte resultat naturligvis meget for de unge drenge, da det gjorde dem ubesejret i hele turneringen!

Seks kampe i streg uden et nederlag sendte de ubesejrede U13 drenge tilbage til Danmark med en flot samlet sejr i det svenske naboland. Endnu en stærk triumf hjem til Kongens Lyngby!

Hjælp De Kongeblå og bliv frivillig i Lyngby Boldklub
Læs mere her!

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products