FANGET – i et plastikmareridt

Vi erkender det blank. Mange af vores mest profilerede spillere har i årenes løb taget turen til @FC Nordsjælland . Og vi bliver jævnligt forholdt hvor mange millioner, der er havnet i Farum på grund af dette. Udadtil har det været en kæmpe succes nordpå. Men er disse spillere nogensinde blevet spurgt, hvad tiden i Farum har gjort ved dem? Hvad sker der egentlig med en Lyngby-spiller, når man skifter Kongeblåt ud med Tigerrød?

Vi præsenterer her eksklusivt vores nyeste dokumentar: FANGET – i et plastikmareridt.

#AllemandtilFarum #RedRygaard

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop