Panjeskovic & Kongeblå-trio udtaget til de danske ungdomslandshold

I den kommende uge skal flere af vores talenter samles med ungdomslandsholdene, som Lyngby Boldklub jævnligt producere spillere til. Her skal Filip Panjeskovic spille vigtige EM-kvalifikationskampe for U17-landsholdet samt Lauge Sandgrav, Oliver Sylvest og Gustav Mortensen skal med til landsholdssamling for det danske U16-landshold. Dermed venter der en spændende uge for de kongeblå talenter.

Hjælp De Kongeblå og bliv frivillig i Lyngby Boldklub
Læs mere her!

U17: Vigtige EM-kvalifikation kampe venter Panjeskovic
Det danske U17-landshold har til de kommende tre EM-kvalifikationskampe Lyngby-talentet Filip Panjeskovic med i truppen, til de vigtige kampe. Det talentfyldte ungdomslandshold har i den seneste uge varmet op til kampene hos vores samarbejdsklub Lundtofte BK, hvor drengene har været igennem flere træningspas frem imod kampene imod Færøerne, Litauen og Sverige. Den første kampe blev vundet med 6-1 mod Færøerne, hvor Filip Panjeskovic var med fra start og spillede de første 45 minutter.

U17-landsholdets EM-kvalifikationskampe 
Færøerne 1-6 Danmark, 27.09.19 kl. 19:00 – Olympia stadion
Danmark vs. Litauen, 30.08.19 kl. 11:30 – Harlyckans IP
Danmark vs. Sverige,  03.10.19 kl.19.00 –  Olympia stadion

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
Køb dit sæsonkort her

U16-landsholdet kaldes ind til træningssamling 
Når Søren Hermansrens U16-landshold samles i oktober, bliver det med hele tre Lyngby-talenter i truppen. Gustav Mortensen, Lauge Sandgrav og Oliver Sylvest er alle med i truppen, der samles i Nyborg i starten af næste måned. Her skal de tre talenter vise sig frem for landstræner-teamet frem imod de kommende U-landsholdskampe. Træningssamlingen starter d.2 oktober hvor trioen fra Lyngby-akademiet, skal repræsentere De Kongeblå-farver.

Bliv Superliga-klar i Lyngby Shoppen – Find dit merchandise gennem linket
Shop dit merchandise her

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto: Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products