Akademi-weekend: Alle hold sejrede i “The Perfect Weekend”

“The Perfect Weekend” – Den sætning siger alt om akademi-holdenes præstationer denne weekend med lutter sejre til vores unge talenter. Vores U19-, U17- og U15 hold var alle på besøg i Silkeborg IF og sejrede allesammen. Vores U14-talenter var på besøg hos HB Køge og leverede en overbevisende præstation på udebane, samt vores U13-hold slog B93 og steg til tops i deres række. Alt i alt en perfekt weekend for Lyngby Boldklub, hvor alle akademihold sejrede på udebane, ligesom vores Superliga-mandskab også formåede i et flot comeback ude imod Silkeborg IF, som blev slået fire gange på en og samme weekend!

På billedet ses weekendens topscorere Endrit Kamilji med tre mål for U15, Ertugrul Teksen med tre mål for U19 og Emil Thor med fire mål for U17.

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
Køb dit sæsonkort her

U19: Silkeborg IF 3-6 Lyngby Boldklub
Kampen startede rodet, hvor De Kongeblå skulle spille sig ind i opgøret efter en hurtig scoring til SIF efter 9′ minutter til 0-1. Herefter kom U19-mandskabet godt med i kampen, og på mål fra Ertugrul Teksen og Tobias Bak gik vi til pause med en 2-1-føring. Herefter så de kongeblå-talenter sig ikke tilbage og kørte Silkeborg IF over i anden halvleg, som sluttede med cifrene 3-6. I anden halvleg kom Emil Kornvig og Waldemar Kattrup på tavlen, ligesom Ertugrul Teksen fuldendte til hattrick med yderligere to scoringer! Flot præstation fra U19-holdet der dermed spiller sig længere op i tabellen med sejren.

U17: Silkeborg IF 1-5 Lyngby Boldklub
Vores U17-hold mødte ligeledes Silkeborg IF på udebane, hvor holdet ramte en virkelig god kamp, og mandskabet var overlegne både med og uden bolden i hele kampen. Adam Clement og Santiago Tejada stod for Lyngby-scoringerne i første halvleg, hvor vi førte 0-2 til pausen. Herefter stod der Endrit Kamilji på anden halvleg, hvor stjerneskuddet leverede et hattrick på 25′ minutter og dermed sikrede sejren på 1-5 ude over Silkeborg IF. Holdets wing-backs stod for 3 af 5 assist, og sejren nemt kunne have været endnu større.

U15: Silkeborg IF 4-6 Lyngby Boldklub
U15-mandskabet formåede at levere en flot comeback denne weekend, da holdet var nede med 3-0 efter 23′ minutter, inden Frederik Sarup fik reduceret til 3-1 inden pausen. Herefter stod kampen på målshow fra Emil Thor Nielsen, der scorede vanvittige fire Kongeblå-mål på bare 15′ minutter, inden SIF fik reduceret, og Mir on Zuberovski lukkede kampen til 4-6. En kamp hvor der var åbent i begge ender, og vores talenter leverede i en svær udekamp. Hermed er holdet stadig med i toppen, hvor de er bare en enkelt point efter førstepladsen.

U14: HB Køge 0-5 Lyngby Boldklub
Det blev til en overbevisende sejr for klubbens U14-talenter, da holdet ude mødte HB Køge. Der var aldrig tvivl om resultatet i kampen, som blev vundet med hele 0-5. Dermed holdt De Kongeblå clean-sheet, samt fik scoret en masse mål og hentede tre vigtige point med hjem. U14-holdet deres første sejr i denne sæson, men har dog kun spillet tre kampe indtil videre efter at have siddet over i sidste weekends runde.

U13: B93 1-5 Lyngby Boldklub
Ude på Østerbro mødte vores U13-talenter denne weekend B93, i et opgør hvor De Kongeblå startede kampen fornuftigt ud og kom tidligt foran. Efter føringsmålet kom B93 bedre med i opgøret og fik scoret, inden vi kunne gå til pausen foran med 1-2. Resten af opgøret sad U13-holdet på og spillede en rigtig flot anden halvleg, hvor opgøret endte med hele 1-5 til Lukas Babalolas Kongeblå-tropper. Hermed røg U13-holdet til tops i deres række efter den flotte sejr!