Optakt & trup: De Kongeblå tager imod rækkens tophold fra FC Midtjylland

Modstander: FC Midtjylland
Spillested: Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53A, 2800 Kgs. Lyngby
Kampstart: Kl. 14:00 – søndag d. 15 september
Dagens kampsponsor:
Entré:
– Ved køb af billet online: Voksen 100,- / pensionister 70,- / børn 70,-
– Ved køb af billet på stadion: Voksen 130,- / pensionister 100,- / børn 100,-
– Medlem af børneklubben 0,- (Indmeldelse gennem link)

KØB BILLET TIL KAMPEN HER

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
KØB DIT SÆSONKORT HER

Efter to uger med landsholdpause og pokalkampe, er 3F-Superligaen endelig tilbage i weekenden, hvor vi tager imod rækkens tophold fra FC Midtjylland. Dermed er der lagt op til en svær opgave for De Kongeblå, som skal forsøge at drille Midtjyderne i jagten på det danske mesterskab. Med en sejr kan vi holde trit med de resterende mandskaber der kæmper for en top-6 placering, hvor imod et nederlag vil placere De Kongeblå i midten af rækken, inden der venter to vigtige opgør imod Silkeborg og Hobro i de kommende kampe. Der vil til opgøret blive solgt burgere, fries mm. fra Cock’s & Cows, der til dagligt holder til i Postgaardens Madhus på Lyngby Hovedgade!

Truppen til kampen:
– Thomas Mikkelsen
– Frederik Schram
– Patrick Da Silva
– Frederik Winther
– Jesper Christjansen
– Gustav Marcussen
– Lasse Fosgaard
– Rezan Corlu
– Andre Riel
– Nicolai Geertsen
– Emilio Simonsen
– Emil Nielsen
– Kevin Tshiembe
– Kasper Jørgensen
– Kasper Enghardt
– Magnus Westergaard
– Frederik Gytkjær
– Marcel Rømer
– Emil Kornvig

Bliv klar til Superligaen i Lyngby Shoppen – Find dit merchandise gennem linket
Shop dit merchandise her

Rundens modstander: FC Midtjylland
Inden søndagen opgør, indtager Midtjyderne førstepladsen i rækken med et enkelt point ned til fusionsholdet fra Østerbro. Dermed er kampen vigtig for gæsterne på søndag, hvor der kan blive officiel debut til nyerhvervelsen Emiliano Marcondes der er kommet til klubben på en lejeaftale. Midtjyderne har haft en mindre udskiftning i truppen denne sommer, hvor profiler som Jakob Poulsen, Paul Onuachu og Gustav Wikheim har sagt farvel til Heden. Ind er kommet Sory Kaba samt Marcondes, som begge kommer med erfaring fra stærke ligaer ude i Europa. Vi glæder os til at byde de medrejsende Midtjyder velkommen på stadion søndag!

Adgangsforhold
Til kampe på Lyngby Stadion vil hjemmeholdets tilskuere skulle benytte indgangene på den nordlige side af stadion, og de skal gå igennem kolonihaverne, ved klubhuset og træningsbanerne, og udeholdets fans skal benytte indgangen i den sydlige ende af stadion – Indgang 9. Billetter kan købes online eller på kampdagen, og priserne kan ses øverst i artiklen. Vi anbefaler parkering i god tid på Lyngby Idrætsby- eller DTUs parkeringspladser, der er tæt på Lyngby Stadion.

Køb billet til Cirkusrevyen her og støt Lyngby Boldklub
Find dine billetter her!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Foto: (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products