Akademi-weekend: De Kongeblå-talenter nedlagde F.C. København & HB Køge

Efter en svær sidste weekend skulle De Kongeblå-talenter igen på græs denne weekend, hvor det blev til lutter sejre i de tre liga-kampe. U17- og U15-holdet skulle begge møde F.C. København hjemme på Lyngby Stadion, samt U13-mandskabet skulle en tur sydpå, hvor HB Køge ventede. Weekenden endte med stor succes til de tre mandskaber, der var i aktion, som nu alle er med i toppen af deres respektive rækker! På billedet ses U17-holdets Victor Sander, der lynede med to dåser imod løverne fra Østerbro!

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
KØB DIT SÆSONKORT HER 

U17: Lyngby Boldklub 2-1 F.C. København
Lørdag skulle vores talentfulde U17-mandskab igen i kamp, da F.C. København gæstede Lyngby Stadion, hvor De Kongeblå kunne spille sig op på førstepladsen med en sejr. Her startede vi godt ud med en god intensitet i opgøret, hvor Lyngby-holdet fik sat sig på kampen og fik skabt en håndfuld fine chancer inden pausen. Ingen af de to hold fik scoret i første halvleg, men dette fik De Kongeblå lavet om på i anden halvleg af opgøret. Her var Victor Sander brandvarm med mål i det 59′ og 75′ minut, inden FCK fik reduceret i slutminutterne. Dermed endte opgøret med en 2-1 sejr til Lyngby-talenterne, som dermed spillede sig på førstepladsen i U17-ligaen med en kamp mere end FCM på andenpladsen.

U15: Lyngby Boldklub 2-1 F.C. København
U15-talenternes opgør imod F.C. København lørdag var en taktisk affære, hvor københavnerne havde et afventede udtryk og forsøgte at køre omstillinger. Dog fik ingen af de to mandskaber scoret i første halvleg, som endte målløs 0-0, og dermed skulle det afgøres i kampens sidste 45′ minutter. Her var Lyngby-talenterne skarpe og bragte sig i front 1-0 efter 64′ minutter. Det resultat blev udbygget yderligere efter 72′ minutter, hvor Emil Thor Nielsen fik fordoblet vores føring til 2-0, og dermed satte vi kursen imod alle tre point. FCK fik reduceret i det 74′ minut til resultatet 2-1, som blev kampens slutresultat. Dermed spillede U15-holdet sig op på andenpladsen i U15-Ligaen, á point med FCM som dog fører på en bedre målscorer.

U13: HB Køge 0-3 Lyngby Boldklub
Efter sidste weekends møde med KB gik turen denne lørdag sydpå hvor HB Køge ventede på udebane. Her skulle De Kongeblå-talenter forsøge at åbne op for et meget meget defensivt hjemmehold, hvilket vi også fik i løbet af første halvleg. Her gik U13-mandskabet til pause foran 0-2 og havde godt styr på opgøret. Lukas Babalolas tropper fik lukket opgøret i anden halvleg med scoringen til 0-3, og dermed kunne De Kongeblå U13-talenter tage alle tre point med hjem til Kongens Lyngby.

Bliv Superliga-klar i Lyngby Shoppen – Find dit merchandise gennem linket
Shop dit merchandise her

Weekendens samlede resultater: 
U17: Lyngby Boldklub 2-1 F.C. København
U15: Lyngby Boldklub 2-1 F.C. København
U13: HB Køge 0-3 Lyngby Boldklub

Køb billet til Cirkusrevyen her og støt Lyngby Boldklub
Find dine billetter her!

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (C): Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products