En hel håndfuld af partnerforlængelser

Endnu engang kan vi præsentere jer for fem partnere, som har forlænget deres partnerskaber med Lyngby Boldklub! De fem partnere som har forlænget deres engagement hos De Kongeblå er Explicit, Arkitekt Per Byder, Jan Carlsen VVS, Inforevision og Rexan Invest. Er du interesseret i, hvem disse partnere er, så kan du læse mere om dem lige her:

Explicit
Explicit er en erfaren teknologivirksomhed, som specialiserer i systemer til indsamling, overågning og administration af sensordata. Det er en virksomhed, som opererer meget i udlandet og har et stort internationalt netværk. Teknologivirksomheden er dog bosat i Virum. Du kan læse mere og Explicit her.

Arkitekt Per Byder
Arkitektfirma Per Byder blev grundlagt tilbage i 1992, hvor de lige siden har fokuseret på løsninger af byggeopgaver for erhvervssektoren, andelsboliger og kommunale institutioner, men også private projekter af sommerhuse, gårde, rækkehuse og villaer. Per Byder er et ring værd, hvis du står og mangler en løsning på dit byggeprojekt. Du kan læse mere og Arkitektfirma Per Byder her.

Jan Carlsen VVS
Jan Carlsen VVS er en VVS-virksomhed med over 40 års erfaring! Jan Carlsen stiftede firmaet i 1974, og siden da har de leveret utallige services, vejledninger og ikke mindst budt på godt håndværk, hver gang! VVS-firmaet er også medlem af Tekniq, som er en garanti for høj kvalitet. Du kan læse mere om Jan Carlsen VVS her.

Inforevision
Inforevision er et revisions- og konsulenthus. Har du en virksomhed, som har brug for deres ydelser, kan du blive en af deres 3100 kunder. Nok har de mange kunder, men de har tid til alle. I Inforevision har de en stor erfaring med at varetage både ejerens og virksomhedens interesse. Du kan læse mere om Inforevision her.

Rexan Invest
Rexan Invest har også valgt at forlænge med Lyngby Boldklub. Hos Rexan Invest kan du få tilbudt professionel håndtering af alle administrative og regnskabsmæssige opgaver i forbindelse med ejendom – uanset om det er bolig eller erhverv. Du kan læse mere om Rexan Invest her.

Læs mere om vores partnermuligheder her

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products